Άφησε... βαθμούς στη Δράμα η Παναχαϊκή

Παρασκευή, Νοέμβριος 15, 2019 - 7:39μμ

Τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα έφερε η Παναχαϊκή στη Δράμα. Σε ένα ακόμα επεισοδιακό εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο αγωνίστηκαν για ένα τέταρτο με παίχτη παραπάνω, οι «κοκκινόμαυροι» έμειναν στο 1-1 με τη Δόξα για την 5η αγωνιστική της Super League 2.

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα στο φινάλε για ακόμα μία αναμέτρηση, μετά τη Λάρισα και τον Απόλλωνα, αλλά έμεινε για 5ο παιχνίδι αήττητη, έχοντας δώσει μάλιστα τα 3 εξ αυτών εκτός έδρας.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Οι «κοκκινόμαυροι» δεν παρουσιάστηκαν καλοί σε δεύτερη σερί αναμέτρηση, θα μπορούσαν όμως να έχουν φύγει και πάλι με το «διπλό», ενώ δίκαια διαμαρτύρονται και πάλι για καθαρό πέναλτι του δεν τους δίνεται σε χέρι του Πλέγα. Στο φινάλε, όπως και στη Λάρισα οι γηπεδούχοι έκαναν έντονα παράπονα στο διαιτητή.

Το ματς

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής της Super League 2, η δράση ξεκίνησε από νωρίς με τις δύο ομάδες να χάνουν από μία ευκαιρία και την Δόξα να προηγείται μόλις στο 4ο λεπτό με αυτογκόλ του Ρουγκάλα, του Πατρινού αμυντικού που πέρσι αγωνιζόταν στους Δραμινούς.

Στη συνέχεια με τις δύο ομάδες να δίνουν γρήγορο ρυθμό αλλά να υστερούν στην τελική πάσα, είχαν από ένα δοκάρι αλλά ουδέν αξιοσημείωτο πέρα τούτων.

Στο δεύτερο μέρος αντίθετα το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με τα μαρκαρίσματα να δυναμώνουν πολύ και τις διαμαρτυρίες για τις αποφάσεις του διαιτητή να του δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Στην αρχή ήταν ένα -ακόμα- πεντακάθαρο πέναλτι που δεν δόθηκε στην Παναχαϊκή, στη συνέχεια το γκολ των «κοκκινόμαυρων» με τον Κολ, στο 54’ που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, χωρίς προφανή λόγο και μετά στο 77’ με την δεύτερη κίτρινη και κόκκινη του Καψάλη που έφερε το γήπεδο (άδειο σχεδόν λόγω εργάσιμης μέρας) στο πόδι.

Η Παναχαϊκή δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα για δεύτερη σερί αγωνιστική και παρότι δημιούργησε και πάλι ευκαιρίες, η μάλιστα με τον Πολίμο ήταν από τις λεγόμενες και… άχαστες, δεν κατάφερε για τρίτη συναπτή χρονιά να φύγει νικήτρια από τη Δράμα.

Πλέον η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου ανέβηκε μόνη δεύτερη με 9 βαθμούς και περιμένει τις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής και κυρίως το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Πλατανιά, χωρίς να εκμεταλλεύεται και πάλι την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή σε ενδεχόμενη ισοπαλία.

Εντύπωση προκάλεσε τέλος η κίνηση του Σπύρου Μπαξεβάνου, να πραγματοποιήσει δύο αλλαγές μετά το 89’, με την Παναχαϊκή να έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα και να πιέζει για το δεύτερο γκολ.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Έβρου)

Βοηθοί: Παπαδάκης (Ημαθίας), Τερζόπουλος (Έβρου)

4ος: Μαρόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες: 56’, 77’ Καψάλης, 72’ Πλέγας / 21’ Τσελεπίδης, 52΄Ιντζόγλου, 74’ Παπατόλιος

Κόκκινες: 77’ Καψάλης

Γκολ: 4’ αυτ. Ρουγκάλας / 54’ Κολ

Δόξα Δράμας (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα,  Σιώπης, Μαρκοπουλιώτης, Καψάλης, Παπαργυρίου, Πλέγας, Πινδώνης (60’ Οικονόμου), Χάμοντ, Ρόβας (63’ Κόντος), Κρητικός (80’ Κουκόλης), Ιωαννίδης.

Παναχαϊκή (Μπαξεβάνος): Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Ρουγκάλας, Παπατόλιος, Ιντζόγλου, Λινάρδος, Κολ (93’ Σταμόπουλος), Σιατραβάνης (89’ Αντωνακόπουλος), Κυνηγόπουλος (78’ Μαυριάς), Μωραΐτης. 

ΗΛΙΑΣ ΜΑΤΣΑΣ

Υποστήριξη: SilkTech