Για την επιστροφή στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις η Παναχαϊκή (17:30) στη Δράμα

Παρασκευή, Νοέμβριος 15, 2019 - 10:50πμ

Σε prime time επιστρέφει η Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι «κοκκινόμαυροι» δοκιμάζονται στη Δράμα (17:30, live στο sportin.gr) με την τοπική Δόξα για την 5η αγωνιστική, στο πρώτο τους τηλεοπτικό παιχνίδι.

Η πορεία της Παναχαϊκής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των αρμοδίων των τηλεοπτικών μεταδόσεων και για τις επόμενες αγωνιστικές θα είναι στο προσκήνιο, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται επί το πλείστον Παρασκευή και Δευτέρα.

Οι «κοκκινόμαυροι» του Σπύρου Μπαξεβάνου, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, διατηρώντας τουλάχιστον το αήττητό τους στη δεύτερη σερί εκτός έδρας δοκιμασίας τους, με πρώτο στόχο όμως να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις, που έστρεψαν πάνω τους τα βλέμματα στο ξεκίνημα της σεζόν.

Άλλωστε όπως δήλωσε και ο προπονητής των Πατρινών, αν η Παναχαϊκή πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσης, έχει την ποιότητα να επιβληθεί των Δραμινών και να παραμείνει στις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας.

Ο Μπαξεβάνος είδε τα προβλήματά του να μειώνονται στο ελάχιστο μετά την επιστροφή του Σταμόπουλου από τον τραυματισμό του και πήρε στη Δράμα όλα τα διαθέσιμα «όπλα» που είχε στην φαρέτρα του. Η αποστολή αποτελείται από τους:

Σούλη, Καπούταγλη, Πολίμο, Ρουγκάλα, Τσελεπίδη, Πατάπη, Σταμόπουλο, Παπατόλιο, Ιντζόγλου, Λινάρδος, Coll, Μαυριά, Σιατραβάνη, Κυνηγόπουλο, Μωραΐτη, Μασούρα, Μουστακόπουλο και Αντωνακόπουλο.

Η Δόξα, στην οποία αγωνίζονται οι πρώην «κοκκινόμαυροι» Πλέγας, Αργυρόπουλος και Αυλωνίτης και ξεκίνησε με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο προπονητή, βρίσκεται στην 6η θέση με 5 βαθμούς, τρεις λιγότερους από την Παναχαϊκή και την προηγούμενη αγωνιστική έκανε την έκπληξη, παίρνοντας ισοπαλία από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Υποστήριξη: SilkTech