Μπελά: Δεν πίστευα πως θα δω τέτοιες «εγκληματικές ταινίες»

Δευτέρα, Νοέμβριος 11, 2019 - 3:50μμ

Ικανοποιημένος από την απόδοση όχι όμως κι από το αποτέλεσμα ήταν ο Άριαν Μπελά, μετά το 1-1 του Απόλλωνα Λάρισας κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

O προπονητής των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε σε «εγκληματικές ταινίες» που δεν περίμενε να δει και θα περιμένει να δει τις φάσεις για να κρίνουν όλοι τι συνέβη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αξίζουν να βρίσκονται στις περσινές θέσεις, δυστυχώς δεν είναι μόνο στο χέρι τους. Αν το παιχνίδι παιζόταν μόνο στον αγωνιστικό χώρο δεν θα ήμασταν εκεί και θα είχαμε θετικά αποτελέσματα.

Από αυτά που βλέπω τέτοιες εγκληματικές «ταινίες» της έχω δει όταν ήμουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τότε τα έβλεπα συνέχεια, όχι όμως και το 2019. Εμείς θα προσπαθήσουμε και θα παίξουμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά δεν είναι μόνο στο χέρι μας.

Έχουμε ένα δύσκολο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό, αλλά πάμε για το θετικό αποτέλεσμα γιατί θεωρώ πως είμαστε καλύτερη ομάδα.

Σχετικά με την Παναχαϊκή ότι είχαμε συζητήσει το είδαμε και στον αγωνιστικό χώρο. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Γνωρίζαμε πως ο αντίπαλος έχει καλά χτυπήματα, αλλά ήμασταν έτοιμοι.

Εγώ θα δω τις φάσεις το βράδυ και θα κρίνουμε τότε τι έγινε σήμερα, όλοι εδώ στην οικογένεια του Απόλλωνα».

Πηγή: sportlarissa

Υποστήριξη: SilkTech