Μπαξεβάνος: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δίκαιο το αποτέλεσμα»

Κυριακή, Νοέμβριος 10, 2019 - 11:40μμ

Προβληματισμένος με την απόδοση της ομάδας του στην ισοπαλία με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη, εμφανίστηκε ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Ο τεχνικός της Παναχαϊκής έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, ενώ τόνισε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης:

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είχαμε να παίξουμε απέναντι σε μία καλή ομάδα και το απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι μία τέτοια.

Για μένα είχαμε κακή εικόνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όχι ότι στο δεύτερο είχαμε καμία θεαματική βελτίωση στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά στο τέλος μπορείς να μείνεις και απογοητευμένος, παραπονεμένος γιατί σου δίνεται η ευκαιρία στο φινάλε με δύο πάρα πολύ καλές στιγμές, να πάρεις το παιχνίδι.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια. Δεν ήμασταν αυτοί που πρέπει να είμαστε στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι πως εξελίχθηκαν τα πράγματα ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα και για τις δύο ομάδες.

Από κει και πέρα εμείς δεν πρέπει να μείνουμε στην καλή εικόνα των προηγούμενων παιχνιδιών, πρέπει να το καταλάβουν και τα παιδιά.

Τα παιχνίδια κερδίζονται με ότι κάνεις στο παρόν, στον αγωνιστικό χώρο.

Πρέπει να δούμε τη συνέχεια από κει και πέρα. Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, θα πάμε στη Δράμα να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.

Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Λάρισας».

Ο Ιντζόγλου από την πλευρά των παιχτών τόνισε:

«Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον κόουτς. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε κάπως καλύτερα, πατάγαμε καλύτερα, γιατί φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και στο τέλος, όπως είπε και ο κόουτς, θα μπορούσαμε και να «κλέψουμε» το παιχνίδι.

Εννοείται και πως εμείς οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά μας, δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση μας. Επηρεαστήκαμε από το γήπεδο και δεν βγάλαμε όσα δουλεύαμε όλη την εβδομάδα.

Ακόμα είναι αρχή, έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με σκυμμένο το κεφάλι, για αν βελτιωθούμε και να κρατήσουμε όσα θετικά στοιχεία είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά και να βελτιωθούμε στους τομείς που υστερούμε ώστε να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν σ’ αυτόν τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο και ειδικά στους συμπαίχτες μου.

Καλή συνέχεια».

Υποστήριξη: SilkTech