Αναβολή της Ανάβασης Πιτίτσας για το Σαββατοκύριακο 16-17 Νοεμβρίου

Παρασκευή, Νοέμβριος 8, 2019 - 9:50πμ

Η Επιτροπή Αγώνων (ΕΠ.Α.) έκανε δεκτό το αίτημα του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Πατρών για τη μετάθεση της ημερομηνίας της Ανάβασης Πιτίτσας κατά μία εβδομάδα, για λόγους ανωτέρας βίας.

Κατά συνέπεια, ο 8ος γύρος του φετινού Valvoline Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών θα διεξαχθεί στις 16-17 Νοεμβρίου 2019.

Ο ΑΟΠ αιτήθηκε την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα λόγω ενός Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου, που θα γίνει στις 8-10 Νοεμβρίου, στο συγκρότημα των Αρσακείων Σχολείων Πατρών, το οποίο βρίσκεται στην αρχή του χώρου που χρησιμοποιείται για την Ανάβαση Πιτίτσας - και μετά από ενημέρωση των Σχολείων προς την Τροχαία Πατρών, την Αστυνομική Διεύθυνση και τον ΑΟΠ.

Κατά συνέπεια, για το σκοπό της απρόσκοπτης διεξαγωγής του αγώνα, και για την αποφυγή της όχλησης των πολυάριθμων συμμετεχόντων του συνεδρίου, η ΕΠ.Α. έκρινε αναγκαία τη μετάθεση του αγώνα για τη νέα ημερομηνία (16-17 Νοεμβρίου 2019).

Η ΕΠ.Α. θεωρεί υποχρέωσή της να κατανοεί αντικειμενικά προβλήματα που προκύπτουν από αντίστοιχες, ανάλογου βεληνεκούς, εκδηλώσεις που τυγχάνει να συμπίπτουν με τους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας.

Υποστήριξη: SilkTech