Στον Πειραιά και όχι στην Πάτρα το παιχνίδι ΝΟΠ - Ολυμπιακός

Τρίτη, Νοέμβριος 5, 2019 - 9:33μμ

Πιστός για μια ακόμα φορά στο ετήσιο ραντεβού του με την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος στην υδατοσφαίριση ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών συμμετέχει στην πρώτη φάση.

H κλήρωση  ανέδειξε πρώτο αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Κανονικά ο ΝΟΠ είναι ο οικοδεσπότης της αναμέτρησης και ο αγώνας είχε ορισθεί να γίνει στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πατρών «Ολυμπιονίκης Αντ.Πεπανός» την Τετάρτη (6/11) το απόγευμα.

Μετά από αίτημα όμως του Ολυμπιακού και με δεδομένο την υποχρέωση του πρωταθλητή Ελλάδος να ταξιδεύσει άμεσα στην Ουγγαρία όπου την Παρασκευή (8/11) θα αντιμετωπίσει την Szolnoki Dozsa σε ένα δυνατό αγώνα για τα προκριματικά του Champions League, ζητήθηκε ο αγώνας να διεξαχθεί στον Πειραιά.

Ο ΝΟΠ αποδέχθηκε να διευκολύνει την ομάδα του Ολυμπιακού στην προσπάθεια της για δυνατή εκπροσώπηση στο Champions League, και έτσι θα ταξιδέψει την Τετάρτη το πρωί στον Πειραιά, όπου στις 12:00 το μεσημέρι, θα διεξαχθεί ο αγώνας στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά «Π.Καπαγέρωφ»

Ο ΝΟΠ θα έχει την Τετάρτη μια σπουδαία εμπειρία να αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή και φιναλίστ Ευρώπης Ολυμπιακό, σε ένα αγώνα γιορτή της υδατοσφαίρισης.

Μια φορά κυπελλούχος και επτά φορές φιναλίστ ο ΝΟΠ είναι μια από τις έξι ομάδες που κοσμεί την τροπαιοθήκη του το κύπελλο και τα πολλαπλά μετάλλια από την διοργάνωση.

Υποστήριξη: SilkTech