Ακάθεκτος ο Απόλλων Σμύρνης - Ανέβηκε στη 2η θέση η Παναχαϊκή

Δευτέρα, Νοέμβριος 4, 2019 - 9:50πμ

Ακάθεκτος ο Απόλλωνα Σμύρνης έκανε το 3Χ3 στο πρωτάθλημα της Super League 2, επικρατώντας με 4-0 του Απόλλωνα Πόντου και παραμένει πλέον μόνος πρώτος στη βαθμολογία, μετά την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στη δεύτερη θέση «σκαρφάλωσε» η Παναχαϊκή, με απόσταση μόλις 2 πόντους από την κορυφή.

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Πλατανιά, που έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά στο τοπικό ντέρμπι.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία έκανε το 3/3 στο πρωτάθλημα της Super League 2, επικρατώντας με 4-0 του Απόλλωνα Πόντου και παραμένει πλέον μόνη πρώτη στη βαθμολογία! Ο Μαρκόφσκι με πέναλτι στο 32ο λεπτό, παράβαση που είχε κερδίσει ο Μπεντινέλι από τον Αμαραντίδη, άνοιξε το σκορ για να έρθει ο Βάρκας επτά λεπτά αργότερα να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Μπαστιάνος με τρομερή ατομική ενέργεια με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα πέτυχε το τρίτο γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Λαρέα έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με κεφαλιά στο 73ο λεπτό.

Πρώτη... γκέλα για τον Πλατανιά που έμεινε στο 1-1 με τα Χανιά στο τοπικό ντέρμπι. Ο συνήθης ύποπτος Μπιανκόνι σκόραρε για δεύτερη αγωνιστική στη σειρά αλλά αυτό δεν έφτασε στον Πλατανιά αφού ο Βρεττός στο 73ο λεπτό έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Δεύτερη νίκη για την Παναχαϊκή, η οποία υποχρέωσε την ΑΕ Καραϊσκάκης στην πρώτη της απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Μωραΐτης στο 34ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στους Πατρινούς, με τον Λινάρδο να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 53’.

Πρώτο τρίποντο και για τον Λεβαδειακό. Με γκολ του Αργυρόπουλου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου μετά από σέντρα του Κόναν, οι Βοιωτοί... λύγισαν την Κέρκυρα με 1-0.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής:

Παρασκευή (1/11)

Δόξα Δράμας – Απόλλων Λάρισας 0-0

Κυριακή (3/11)

Πλατανιάς – Χανιά 1-1

(55’ Μπιανκόνι / 73’ Βρεττός)

Απόλλων Σμύρνης – Απόλλων Πόντου 4-0

(32’ πέν. Μαρκόφσκι, 38’ Βάρκας, 61’ Μπαστιάνος, 73’ Λαρέα)

Παναχαϊκή – Α.Ε. Καραϊσκάκης 2-0

(34’ Μωραΐτης, 53’ Λινάρδος)

Λεβαδειακός – Κέρκυρα 1-0

(45’+1’ Αργυρόπουλος)

Δευτέρα (4/11)

17:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης (ΕΡΤ Sports)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:

Απόλλων Σμύρνης-Δόξα Δράμας

Απόλλων Λάρισας-Παναχαϊκή

Απόλλων Πόντου-Πλατανιάς

Α.Ε. Καραϊσκάκης-Λεβαδειακός

Χανιά-ΠΑΣ Γιάννινα

Εργοτέλης-Κέρκυρα

Υποστήριξη: SilkTech