Αξιόλογη παρουσία στο Πανελλήνιο η Patras Stratego Team

Παρασκευή, Νοέμβριος 1, 2019 - 8:50πμ

Το φετινό πρωτάθλημα οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την ομάδα των Σερρών. Υπήρξε πληθώρα συμμετοχών στις κατηγορίες Senior και Junior, με 32 και 10 αντίστοιχα. Όλα τα ελληνικά clubs μετείχαν, με τους καλύτερους παίκτες τους, με στόχο την κορυφή.

Η φιλοξενία των μελών του Serres Stratego Team, το ωραίο περιβάλλον και οι μεγάλες ανατροπές στους αγώνες, αποτελούν τις καλύτερες αναμνήσεις που θα μείνουν από το φετινό πρωτάθλημα.

Νικητής αναδείχθηκε ο Κουκάς Τάσος από το Athens Stratego Team, ενώ στην δεύτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν οι παίκτες του Thessaloniki Club, Σεκερτζής Σταύρος και Κάλυμνος Βασίλης.

Από την ομάδα της Patras Stratego Team, ο Παπαλεξοπουλος Γιώργος κάνοντας ένα σπουδαίο τουρνουά κατέλαβε την 7η θέση με 36 πόντους και 5 νίκες-1 ισοπαλία-3 ήττες, διεκδικώντας μετάλλιο μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Παράλληλα οι δύο ήττες του προήλθαν από 2 παγκόσμιους και πανελλήνιους πρωταθλητές και η τρίτη από τον τελικό πρωταθλητή Ελλάδος, Κουκά. Ισόπαλος ήρθε με τον συμπαίκτη του και νταμπλούχο Ελλάδος, Λουλάκη.

Οι Τρυπαναγνωστόπουλος και Τσιγκούνης βρέθηκαν στην 15η και 16η θέση, ισοβαθμώντας στους 33 πόντους με 4 νίκες-2 ισοπαλίες-3 ήττες. Ο Λουλάκης Θεοχάρης, ακολούθησε στην 17η θέση με 31 πόντους και 4 νίκες-1 ισοπαλία-4 ήττες. Ο Κοσμόπουλος Δημήτρης κατέλαβε την 26η θέση με 25 πόντους και σκορ 2 νίκες-3 ισοπαλίες-4 ήττες. Τέλος, ο Χριστοδούλου Δημήτρης καταβεβλημένος από ασθένεια, κατέλαβε την 30η θέση με 24 πόντους.

Η ομάδα της Πάτρας ευχαριστεί την αντίστοιχη των Σερρών για την εγκάρδια φιλοξενία και όμορφη διοργάνωση και εύχεται στο μέλλον η πορεία του Ελληνικού Stratego να παραμείνει ανοδική και επιτυχημένη.

Υποστήριξη: SilkTech