Φ. Καραμπέτσος: «Να κλείσω την καριέρα μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»

Παρασκευή, Οκτώβριος 25, 2019 - 9:50μμ

Η επιστροφή του Πατρινού Φίλιππου Καραμπέτσου κάτω από τα δοκάρια του Εθνικού έπειτα από απουσία λόγω τραυματισμού στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού συνδυάστηκε με την πρώτη φετινή νίκη του «Αυτοκράτορα» του ελληνικού πόλο απέναντι στον Πανιώνιο (8-6).

Το συγκρότημα του Πειραιά έλεγξε το ρυθμό της αναμέτρησης και με όπλο του την στιβαρή άμυνα έφτασε στο πολυπόθητο τρίποντο μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια στην άκρως απαιτητική χρονιά που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο 42χρονος τερματοφύλακας που ξεκίνησε την καριέρα του στον ΝΟΠ μέσα δεκ. 90, διανύει το την τελευταία του χρονιά ως αθλητής υπογράμμισε τη σημασία της νίκης της ομάδας του, αλλά και το ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του με μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στην προσεχή (26/10) αναμέτρηση με τη Γλυφάδα.

Φίλιππος Καραμπέτσος: «Οι άμυνες δίνουν τα αποτελέσματα. Αυτό που θέλω να πω είναι συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την πρώτη νίκη της σεζόν. Πιστεύω πως σιγά σιγά θα αρχίσουμε να αποδίδουμε καλύτερα και να παίρνουμε τα θετικά αποτελέσματα που είναι και το πιο σημαντικό. Ήταν ένα παιχνίδι που ελέγχαμε απόλυτα για τρία οκτάλεπτα, όμως στη συνέχεια λόγω έλλειψης συγκέντρωσης αφήσαμε τον Πανιώνιο να μπει στο παιχνίδι, αλλά εν τέλει το ελέγξαμε. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι στους περισσότερους τομείς».

Για ο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στη Γλυφάδα: «Ο Εθνικός έχει όνομα και ιστορία που τον θέλει συνεχώς πρωταγωνιστή. Από εκεί και πέρα σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο. Σεβόμαστε κατ αρχάς τους εαυτούς μας και την προσπάθειά μας και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικούμε τη νίκη. Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι και εκείνο με τη Γλυφάδα, το Σάββατο».

Για τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για δύο αγωνιστικές: «Είναι ένας τραυματισμός στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού που δεν έχω ξεπεράσει πλήρως, αλλά έσφιξα λίγο τα δόντια. Έχω πει άλλωστε πως είναι η τελευταία χρονιά της καριέρας μου και θέλω να την κλείσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όλα τα εμπόδια για καλό».

ΠΗΓΗ: waterpolonews.gr

Υποστήριξη: SilkTech