Επικίνδυνη έξοδος στην Σαλαμίνα η Ακαδημία των Σπορ

Παρασκευή, Οκτώβριος 25, 2019 - 11:50πμ

Επικίνδυνη  έξοδος στην Σαλαμίνα θα πραγματοποιήσει η Ακαδημία των Σπορ το Σάββατο στις 6.00 μ. μ.,  όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα του νησιού,  Χ. Κ. Σαλαμίνα, η οποία προήλθε από την συγχώνευση με τον Τελαμών Σαλαμίνος.

Οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδος έχουν μεγάλη εμπειρία, αφού έχει στις τάξεις της αρκετούς παίκτες Α1 εθνικής κατηγορίας με πολλές συμμετοχές στην μεγάλη κατηγορία της χώρας μας.

Η Πατρινή ομάδα που θα αγωνισθεί για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εκτός έδρας δεν πτοείται που θα αγωνισθεί πάλι μακριά από την Πάτρα  και θα προσπαθήσει  να πάρει κάποιο θετικό  αποτέλεσμα  που θα της φανεί χρήσιμο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος έχει προετοιμάσει όλη την βδομάδα κατάλληλα όλους τους αθλητές  του και θα επιλέξει την 16άδα στην προπόνηση της Παρασκευής ανάμεσα σε αυτούς που θεωρεί ότι θα είναι οι ποιο έτοιμοι για να αγωνισθούν.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Κώστας Διαμαντόπουλος τονίζει για τον αγώνα:

«Όλοι μας στην ομάδα αθλητές και διοίκηση δουλεύουμε όσο μπορούμε καλύτερα,  ώστε να μπορέσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος να εκπληρώσουμε τον στόχο μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή μας στην κατηγορία.

Παίζουμε το Σάββατο σε μια δύσκολη έδρα που έχει στις τάξεις της   αθλητές με μεγάλη πείρα στο άθλημα  και σε μια έδρα που σπάνια κάποια φιλοξενούμενη ομάδα παίρνει θετικό αποτέλεσμα. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, δεν τους φοβόμαστε και εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει.

Θα ήθελα όμως να σταθώ ιδιαίτερα στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας στον σύλλογο, αθλητές και διοίκηση, και να ευχαριστήσουμε και δια μέσου του τύπου τους χορηγούς και υποστηρικτές  που μας στηρίζουν και την φετινή χρονιά,  γιατί πράγματι χωρίς την αρωγή τους ίσως η παρουσία μας στην Α2 εθνική κατηγορία να μην ήταν εφικτή.

Αυτοί είναι:

το δίκτυο εμπορίας καταναλωτικών αγαθών ΔΙΚΤΥΟ 10 (μπισκότα Βιολάντα και αλλαντικά ΠΑΣΣΙΑΣ), το abraco café, τα βιομηχανικά είδη Ν. Γουρδούπης και υιός Ο.Ε., την ΑΥΤΟΛΥΣΗ Παντελής, την έργο ηλεκτρική του Αθανάσιου Αγγελόπουλου,  τους πολιτικούς μηχανικούς Ευτυχία Μπάρλου και Ευάγγελο Βισβίκη, το καφεκούτι, το γυμναστήριο TONOSIS,  το κατάστημα ελαστικών – ζάντες Διονυσίου Καλούδη, το παραδοσιακό καφενείο Λιτό και Απέριττο, το catering Ιωάννη Κωτσόπουλου, το RADIO  TAXI Πάτρας 18300, το εκπτωτικό σούπερ μάρκετ MADI, τα φροντιστήρια ΠΡΟΣΗΜΟ, το κατάστημα ταξίμετρα – ταχογράφοι Γρηγορίου Παλούμπη και τα είδη αξεσουάρ – τσάντες DOCA.

Υποστήριξη: SilkTech