Στον Διασυλλογικό Αγώνα Αιγίου ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών

Παρασκευή, Οκτώβριος 25, 2019 - 8:50πμ

Στον Διασυλλογικό αγώνα που διεξήχθη, από τον Ν.Ο.ΑΙΓΙΟΥ κατηγορίας OPTIMIST και LASER 4.7, συμμετείχε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 19-20/10 το τμήμα ιστιοπλοΐας τριγώνου του Ι.Ο.ΠΑΤΡΩΝ, με την πολυπληθέστερη αποστολή των 16 αθλητών(14 optimist και 2 laser).

Δυστυχώς δεν ευνόησαν οι καιρικές συνθήκες και με τα βίας πραγματοποιήθηκαν 3 ιστιοδρομίες την Κυριακή ,αφού το Σάββατο επικρατούσε άπνοια.... Ο ΙΟΠ κατάφερε να αποσπάσει 4 κύπελλα με πολύ καλές εμφανίσεις όλης της ομάδας... Αναλυτικά:

Στην κατηγορία LASER 4.7: 1ος στη γενική και 1ος στα αγόρια, για άλλη μία φορά.... ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ,  4ος στα αγόρια και 6ος στη γενική ο νέος στην κατηγορία  ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ.

Στα Optimist: 1η στα κορίτσια για άλλη μία φορά και 4η στη γενική η ΔΟΥΣΚΑ ΟΛΓΑ, 4ος στα αγόρια και 6ος στη γενική με έναν βαθμό διαφορά από τον τρίτο ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ, 5ος στα αγόρια και 7ος στη γενική ο ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΑΣΩΝ, 6ος στα αγόρια και 8ος στη γενική ο νέος ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ, 2η στα κορίτσια, 1η junior και 11η στη γενική η ΔΟΥΣΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, 10ος στα αγόρια και 12ος στη γενική ο ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ, 3ος junior και 13ος στη γενική ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΣΤΗΣ, 5ο κορίτσι και 17η στη γενική η ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ, 4ος junior και  18ος στη γενική ο ΚΟΥΤΣΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, 12ος στα αγόρια και 19ος στη γενική ο ΚΑΤΣΑΔΡΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, 13ος στα αγόρια και 20ος στη γενική ο ΦΩΤΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, 5ος junior και 21ος στη γενική ο πρωτάρης μας ΚΑΤΣΑΔΡΑΜΗΣ  ΜΙΧΑΛΗΣ!, 7ος junior και 26ος στη γενική ο ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΟΣ,  8ος junior και 28ος στη γενική ο ΦΑΛΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ!!!!! 

"Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις προσπάθειές τους , τους προπονητές ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ και ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟ και φυσικά τους συνοδούς γονείς", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech