Με Τζαβέλα και Μπακασέτα στο πλευρό της η Νάπολη Πατρών - ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019 - 4:50μμ

Δεν ήταν μόνη της η Νάπολη Πατρών στο παιχνίδι της Τετάρτης με αντίπαλο την Λεβάντε στην 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου, αφού στο γήπεδο της παραλίας Κλεοπάτρα στο τουριστικό θέρετρο της Ανατολικής Μεσογείου, εκεί που φιλοξενείται το "World Winners Cup", παραβρέθηκαν και δύο Έλληνες που διαπρέπουν με την τοπική ομάδα στη κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου της Τουρκίας.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας και Τάσος Μπακασέτας, που αγωνίζονται με την ομάδα της Αλάνιασπορ στην "Süper Lig" της γειτονικής χώρας (σ.σ. μαζί με τον Σιώπη), τίμησαν την Πατρινή ομάδα με την παρουσία τους και μετά το τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί με τους παίκτες της Νάπολη, που είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους δύο άσσους των "πορτοκαλοπράσινων" της πόλης.

Οι δύο Έλληνες μάλιστα αποτέλεσαν κεντρικό θέμα για τους φίλους του ποδοσφαίρου άμμου που βρέθηκαν στο γήπεδο (με τις φωτογραφίες και τα αυτόγραφα να μην σταματούν), μιας και αυτή τη στιγμή οδηγούν την Αλάνιασπορ στην κορυφή του πρωταθλήματος και ήταν βασικοί πρωταγωνιστές νίκη της Αλάνιασπορ επί της Ρίζεσπορ με 3-0 την περασμένη Κυριακή.

Οι "Ναπολιτάνοι" της πόλης μας, βρέθηκαν το μεσημέρι στο γήπεδο της Αλάνια και παρακολούθησαν την προπόνηση των Ελλήνων κάτω από τις οδηγίες του Ερόλ Μπουλούτ, γνώριμου από το πέρασμα του από Πανιώνιο, Ολυμπιακό κ.ο.κ

Υποστήριξη: SilkTech