Δύο μετάλλια για τη Δύναμη Πατρών στη Χαλκίδα

Πέμπτη, Οκτώβριος 24, 2019 - 8:50πμ

Σταθερά πρωταγωνίστρια στις μεγάλες εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις η ΔΥΝΑΜΗ Πατρών, κερδίζοντας 2 από τα 6 πατρινά μετάλλια στο, βαθμολογούμενο για την παγκόσμια κατάταξη πρωτάθλημα, G1 GREECE OPEN − 2019!

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία για τη Δύναμη Πατρών και την αθλήτρια Συνοδινού Δήμητρα με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου την πρώτη μέρα διεξαγωγής του πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Χαλκίδα.

Η αθλήτρια της Δύναμης κατέκτησε τη δεύτερη θέση της κατηγορίας Cadets -41kg μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις σε 4 δυνατούς αγώνες, επιτυχία που έρχεται να προστεθεί στην πρώτη θέση στο Albania G1, πρώτο διεθνή αγώνα της σεζόν.

Επιστροφή στις διακρίσεις για την αθλήτρια της Δύναμης Πατρών Αγγελοπούλου Κατερίνα, στο δεύτερο μόλις πρωτάθλημα της σεζόν, μετά από μία χρονιά προετοιμασίας για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Η φοιτήτρια πλέον Κατερίνα Αγγελοπούλου κατέκτησε την 3η θέση στην εκρηκτική κατηγορία - 49kg μετά από 3 αγώνες απέναντι στην '' αφρόκρεμα'' των αθλητριών στις γυναικείες κατηγορίες.

Επίσης, 5η θέση στα -62kg για την φοιτήτρια πλέον Ρέα Νασοπούλου στην αγωνιστική επιστροφή της μετά από μία μακρά περίοδο αποχής από το άθλημα ενώ με εξαιρετικές εμφανίσεις ολοκλήρωσαν την προσπάθεια τους οι αθλητές της αποστολής της ΔΥΝΑΜΗΣ Γλυκερία Παπακωνσταντίνου,  Αργύρης Σοφοτάσιος, Κονταξή Ήλια, Βαχαρίκος Ιπποκράτης και Σταμάτης Παπακωνσταντίνου.

Η εξαιρετική τους αυτή φόρμα είναι αποτέλεσμα μιας σκληρής προετοιμασίας στο σύλλογο που ολοκληρώθηκε με τον δεκαήμερο μαραθώνιο προπονήσεων από τον Ιρανό προπονητή Jalal Khodami.

Υποστήριξη: SilkTech