"Χρυσός" ο Σωτήρης Μιχόπουλος, καλή παρουσία η Έκρηξη Πατρών

Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019 - 2:50μμ

Ολοκληρώθηκε το διεθνές πρωτάθλημα G1 Greece Open 2019 που διοργανώθηκε στη Χαλκίδα, με απόλυτη επιτυχία & διεξήχθη στο Κλειστό Στάδιο Κανήθου Τάσος Καμπούρης.  Ο ΑΣ Έκρηξη Πατρών, έδωσε το παρόν σε αυτό το μεγάλο γεγονός, με πολύ σημαντικά αποτελέσματα!

Πρώτος για μια ακόμα φορά ο Μιχόπουλος Σωτήρης αποδεικνύοντας ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ο κορυφαίος αθλητής στη κατηγορία του κατακτώντας τη πρώτη θέση στα -73kg Εφήβων.

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι:

Παρασκευόπουλος Νίκος, που κέρδισε δύο πρώτους αγώνες, χάνοντας στο τρίτο, κατακτώντας έτσι τη πέμπτη θέση στη κατηγορία -45 Cadet αναδεικνύοντας για μία ακόμη φορά με την ανοδική του πορεία ότι το μέλλον του ανήκει!

Πέμπτη θέση και για τον Καλκάνη Άρη που έχασε στον δεύτερο αγώνα, στον χρυσό πόντο αποδεικνύοντας και αυτός την ανοδική του πορεία!

Ζαρκαδάκης Γεώργιος & Μιχόπουλος Ανδρέας που συμμετείχαν για πρώτη φορά στις κατηγορίες -37 Cadet, -45 Cadet, αντίστοιχα, αντιμετωπίζοντας έμπειρους αντιπάλους.

Πολύ σημαντική συμμετοχή είχε η Καραμανή Νικολέτα κάνοντας μία πολύ καλή εμφάνιση αν & πρωτοεμφανιζόμενη στη κατηγορία -49 Junior

Σημαντική η προσπάθεια του αθλητή μας Καρκασίνα Χρήστου, στη κατηγορία -80 Senior που αν & σπουδαστής, η συμμετοχή του ήταν αξιοπρόσεκτη.

«Ο προπονητής του Συλλόγου Αντώνης Αντωνακόπουλος και η η ομάδα που τον στελεχώνει, Χρήστος Αντωνακόπουλος και Χρήστος Αλεξόπουλος, θέλουν να συγχαρούν τους αθλητές, που αν και στην αρχή της προετοιμασίας, επέδειξαν αξιοσημείωτο ζήλο έχοντας εξαιρετικές προσπάθειες!», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech