Δόθηκαν οκτώ τεχνικές ποινές στο Κόρινθος-Ληξούρι! ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, Οκτώβριος 22, 2019 - 10:50πμ

Οι διαιτητές της αναμέτρησης του ΚΑΟ Κορίνθου με το Ληξούρι χρέωσαν τους γηπεδούχους με οκτώ τεχνικές ποινές!  Ο ΚΑΟ Κορίνθου ηττήθηκε στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής στην έδρα του από το Ληξούρι με 56-52, με τον προπονητή του Κώστα Ρουμελιώτη να εκφράζει πολλά παράπονα για τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός μίλησε για τις πολλές τεχνικές ποινές, και στην έλλειψη σεβασμού από τους διαιτητές της αναμέτρησης, κ.κ. Ζιώγα και Χριστοδουλάκη!

«Είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω... Η πρώτη και η τελευταία φορά. Δεν έχω δει ξανά σε εντός έδρας παιχνίδι τρεις τεχνικές ποινές για flopping, δυο τεχνικές ποινές στον πάγκο, σε κρίσιμη φάση που η ομάδα φεύγει στον αιφνιδιασμό και είναι το παιχνίδι στους τρεις πόντους, να δίνει τεχνική ποινή και βολές.

Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια, η πόλη και η διοίκηση και απαιτούμε σεβασμό! Δεν γίνεται... 7-8 τεχνικές! Έχω χάσει το μέτρημα... Ούτε καν μας χαιρέτησαν όταν τελείωσε ο αγώνας, να τους πούμε τα παράπονα μας... 8 τεχνικές ποινές, ούτε εγκληματίες να ήμασταν»!

Υποστήριξη: SilkTech