Ο Γ. Καλλιακμάνης δεν τρώει γκολ, κι αυτό ΔΕΝ είναι είδηση

Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019 - 9:01μμ

Πρόσωπο του πρωταθλήματος είναι μέχρι στιγμής στην Α' κατηγορία ο Γιάννης Καλλιακμάνης. Ο τερματοφύλακας του Αετού Πατρών δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ, ύστερα από 6 αγώνες.

Γενικά αρέσκεται σε τέτοια σερί ο 30χρονος τερματοφύλακας με τη μεγάλη θητεία. Προ 5ετίας «είδε κι έπαθε» να δεχθεί γκολ στον ΑΟ Λουτράκι, που έφτασε το σερί στα 11 παιχνίδια!

Φυσικοθεραπευτής έχει παίξει σε πάρα πολλές ομάδες: Ακαδημίες Παναχαϊκής, Ζαβλάνι, Σπάρτη, Παναιγειάλειος, Αχιλλεας Καμαρών, Αχαϊκή, Εθνικός Σαγεΐκων, Παναιγειάλειος, Λουτράκι, Δόξα Νέας Μανωλάδας, Πανηλειακός, Αετός Πατρών (για πρώτη φορά φέτος στο τοπικό).

Χαρακτηρίζεται από την ηρεμία και την αυτοσυγκέντρωσή του.

Σπάνια θα τον δει κανείς αγχωμένο, την ίδια ηρεμία μεταδίδει και στους αμυντικούς γύρω του. Με μακρά θητεία σε Γ' και Δ' Εθνική θεωρείται «πολυτέλεια» για την Α' κατηγορία. Είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, μπορεί να βγάλει αντεπίθεση, ασίστ, βοηθάει την ομάδα του στην κίνηση στον ελεύθερο χώρο, φαίνεται κι από το βολέ που έχει.

Είναι κορυφαίος σε αυτόν τον τομέα. Διακρίνεται για την ευελιξία του, τις γρήγορες αντιδράσεις του, τα ρεφλέξ του.
Γενικά τό'χει το αρχηγηλίκι, εμπνέει και μπορείς να χτίσεις πάνω του. Άλλη ομάδα ο Αετός χωρίς τον Καλλιακμάνη, τελείως άλλη με τον Καλλιακμάνη!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech