Νίκες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Κυριακή, Οκτώβριος 20, 2019 - 10:13μμ

Ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική με το διπλό του Παναθηναϊκού να ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής δράσης στην Superleague.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη... ανάσα επί του ουραγού και βαθιά προβληματικού Πανιώνιου με 1-0, ανεβαίνοντας βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Ίδιο αποτέλεσμα και στα Πηγάδια με τον Άρη να σκοράρει με το καλησπέρα και να παίρνει τη νίκη με 1-0 επί της Ξάνθης στο ντεμπούτο του Μίχαελ Ένινγκ, ρίχνοντας του Ακρίτες από τη 2η θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ είχε πολύ εύκολο απόγευμα στην Τούμπα, πετυχαίνοντας τρία γκολ σε 11 λεπτά και νικώντας τη Λαμία με 3-0, αποτέλεσμα που τον έφερε μόνο δεύτερο πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Νίκη με ανατροπή στην Ριζούπολη πέτυχε η ΑΕΚ επί του Βόλου με 3-2. Οι Βολιώτες επιβεβαίωσαν την εξαιρετική τους εικόνα κόντρα στην Ένωση, προηγήθηκαν και έβγαλαν το... λάδι στους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου, χάνοντας τελικά, αγωνιζόμενοι και με 10 παίκτες για όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Τέλος ο ανανεωμένος Χατζηγιοβάνης, μια μέρα μετά την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του η οποία «απέδρασε» από το Περιστέρι με τη νίκη (1-0), παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:
Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1
Παναιτωλικός – ΑΕΛ 2-2
Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης 0-1
Ξάνθη – Άρης 0-1
ΠΑΟΚ – Λαμία 3-0
ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ 3-2
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-1

Υποστήριξη: SilkTech