Οι συμβουλές του Μπόγρη και η αντρική ντουλάπα

Σάββατο, Οκτώβριος 19, 2019 - 8:50πμ

Ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, για την 4η αγωνιστική της Α1, με τον Γιώργο Μπόγρη να επιλέγει ξανά να μην αναφερθεί στο αγωνιστικό κομμάτι!

Μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο διεθνής σέντερ αυτή τη φορά επέλεξε να συμβουλέψει τον ανδρικό πληθυσμό για το πως θα πρέπει να γίνει η… κατανομή της ντουλάπας του.

Αναλυτικά το blog του Γιώργου Μπόγρη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σε όλη την παρέα,

Ακόμα μια βδομάδα που τα λέμε από εδώ.

Μετά από μια βδομάδα μακριά από την Πάτρα μας κ δύσκολα ματς επιστρέφουμε στην έδρα μας να παίξουμε ένα δύσκολο ματς με μια ομάδα που θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω, τον Κολοσσό Η Ηotels.

Για εμάς είναι ένα ματς που θα μας επαναφέρει στα νικηφόρα αποτελέσματα και επίσης, μην ψαρώνετε, δεν πρόκειται να μιλήσουμε μπασκετικά.

Σήμερα και αφού οι πρώτες βροχές ήρθαν σκέφτηκα να πούμε για το τι πρέπει να έχει ένας άντρας στην ντουλάπα του αυτή την περίοδο του χρόνου.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν

pro1920 bl 04171

1-ΤΖΙΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

Ότι πιο σημαντικό στην αντρική γκαρνταρόμπα. Η αρχή και το τέλος.

Θέλουμε κάτι διαχρονικό, απλό (γιατί το απλό είναι και το πιο Στυλάτο πάντα) και άνετο. Αν και λάτρης της φόρμας χωρίς το σωστό τζιν παντελόνι δε σεβόμαστε την γκαρνταρόμπα μας.

Γι αυτό θα προτείνω το brand G-STAR που προσφέρει στυλ κι άνεση μαζί για όλες τις ώρες της ημέρας! Αγαπημένο χρώμα για αυτή τη περίοδο το γκρι.

2- T-SHIRTS

pro1920 bl 04173

Δεύτερο πιο σημαντικό πράγμα σε κάθε αντρική ντουλάπα. Μπορούμε να το έχουμε σε πολλές επιλογές και χρώματα.

Οικονομικό, σε καλή ποιότητα και να ταιριάζει στον σωματότυπο μας.

pro1920 bl 04175

Υποστήριξη: SilkTech