Ο Άτλας Πατρών με όλα του τα αστέρια στη Θεσσαλονίκη

Πέμπτη, Οκτώβριος 17, 2019 - 10:03μμ

Ο Άτλαντας εκπρόσωπος της Πάτρας, για 2η φορά στο διεθνές διασυλλογικό τουρνουά ενόργανης γυμναστικής "Horizon Cup" της Θεσσαλονίκης, με τις πρωταθλήτριες Λεμονιά Τσοπάνογλου, Άννα Μαρία Μιχαλάκου, Αθανασία Μεσίρη και την πρωτοεμφανιζόμενη Φωτεινή Λιάπη.

Ειδικότερα, ραντεβού στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας από τις 8 έως τις 10 Νοεμβρίου θα δώσουν ανερχόμενοι αθλητές και αθλήτριες από 19 χώρες (Καναδάς, Παλαιστίνη, Ισραήλ, Βρετανία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Ελβετία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ιταλία, Βουλγαρία, Κύπρος, Κόσοβο, Βόρεια Μακεδονία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία και Ελλάδα), εκπροσωπώντας περισσότερους από 40 ξένους συλλόγους της Ευρώπης, της Ασίας, αλλά και της Αμερικής.

Μαζί τους, πολλά νέα ταλέντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, θα έχουν την σπάνια ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία ενός αγώνα παγκοσμίων προδιαγραφών.

Το 2ο "Horizon Cup" διοργανώνεται από την Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος (Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε.), σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης και τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή αθλητών γεννημένων μεταξύ 2003 και 2007 και αθλητριών γεννημένων μεταξύ 2005 και 2008.

* Στις φωτογραφίες από αριστερά ο προπονητής Ηλίας Τσοπάνογλου, οι αθλήτριες Λεμονιά Τσοπάνογλου, Άννα Μαρία Μιχαλάκου, Αθανασία Μεσίρη και χορογράφος Μαρία Παπαδοπούλου. Φωτεινή Λιάπη.

Υποστήριξη: SilkTech