Παρουσιάστηκε ο Σπύρος Μπαξεβάνος στην Παναχαϊκή - Χαμηλά το κεφάλι και υψηλούς στόχους

Τρίτη, Οκτώβριος 15, 2019 - 5:23μμ

Τον νέο της προπονητή παρουσίασε σήμερα Τρίτη (15/10) η Παναχαϊκή στα γραφεία της στο κέντρο της Πάτρας. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος εμφανίστηκε στους ανθρώπους του Τύπου και παρουσίασε τους «κοκκινόμαυρους» σαν ευκαιρία καριέρας.

Αφού τονίστηκε η μυστικότητα των επαφών με τον Βορειοελλαδίτη προπονητή και η παρουσία του από τον εκπρόσωπο της διοίκησης, Βαγγελάκο, ο Μπαξεβάνος πήρε το λόγο και χωρίς να σηκώσει ψηλά τον πήχη, αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της καριέρας του.

Οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

«Ξέρω που έχω έρθει και περιμένω να παρουσιάσω από τον πρώτο αγώνα τη δική μου ομάδα. Θα περάσω τις ιδέες μου και τον αγωνιστικό τρόπο παιχνιδιού μου.

Βασικό μου μέλημα είναι η αγωνιστική πειθαρχία, να ξέρει ο κάθε παίχτης τη θέση του και το τι πρέπει να κάνει.

Μίλησα με τον Δημήτρη Σπανό που μου είπε να έρθω με κλειστά μάτια. Εμπιστεύομαι πολύ την άποψη του και επειδή είναι αυθόρμητος, συνήθως η πρώτη του αντίδραση είναι και η σωστή.

Υπάρχει ένα καλό και ανταγωνιστικό ρόστερ στην ομάδα με τα περισσότερα παιδιά να είναι εδώ από πέρσι όταν είχα και μια επιτυχημένη χρονιά. Αυτή η χρονιά θα είναι η βάση μας και πρώτος στόχος η εξάδα, η συμμετοχή μας στα πλέι οφ και όσο το δυνατό υψηλότερο πλασάρισμα.

Οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη Super League έχουν ένα προβάδισμα. Ο Απόλλωνας πχ ενισχύθηκε και διατήρησε το ρόστερ του ή και τα Χανιά, αλλά πάντα προκύπτει και μία ομάδα έκπληξη μέσα στη σεζόν, όπως ο περσινός Απόλλωνας Λάρισας.

Περιμένουμε και τα 4 παιδιά που δεν πήρα δελτίο, από Γενάρη, είναι σημαντική απώλεια καθώς είναι ποιοτικοί παίχτες και είχε γίνει σχεδιασμός έτσι, αλλά υπάρχουν έμπειροι ποδοσφαιριστές στην ομάδα.

Θα ήταν ανόητος όποιος έλεγε όχι σε πρόταση από τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα.

Θα αξιολογήσουμε το επιτελείο και θα κριθεί τις επόμενες μέρες, ήδη ψάχνουμε γυμναστή».

 

Υποστήριξη: SilkTech