Η Αχαϊκή γίνεται 100 χρόνων και ετοιμάζεται να το γιορτάσει

Δευτέρα, Οκτώβριος 14, 2019 - 9:33μμ

Εκατό κεράκια ετοιμάζεται να σβήσει η "Αχαϊκή", με την είσοδο της σε ένα ξεχωριστό κλαμπ. Αυτό των ομάδων που έχουν συμπληρώσει 100 χρόνια παρουσίας στο χώρο του αθλητισμού.

Δεν είναι λίγο να βλέπεις έναν σύλλογο να καταφέρνει να διατηρεί ανεξίτηλα το μήνυμα της ύπαρξης του εδώ και έναν αιώνα !
Για όλους αυτούς που την έφεραν μέχρι εδώ και όλους όσους την πάνε παραπέρα η "ΑΧΑΪΚΉ 1920" φοράει τα γιορτινά της. Η Κάτω Αχαΐα γιορτάζει και ετοιμάζεται να συστηθεί στο νέο της κοινό και φέρει μνήμες στους παλιούς.

Για όλους αυτούς η Αχαϊκή ανοίγει τις πύλες της , προγραμματίζει μια σειρά από εκδηλώσεις και φωνάζει δυνατά ποτέ δε τα παρατάμε.

Πλέον η Αχαϊκή φέρνει μετά από έναν αιώνα ζωής τον νέο θυρεό (λογότυπο) ο οποίος διατηρεί την αρχική του όψη χωρίς να αλλάζει την στιβαρότητα του. Επίσης ένα επετειακό λογότυπο, αυτό των 100 χρόνων σηματοδοτεί και σφραγίζει κάθε επίσημη εμφάνιση της ομάδας για τις σεζόν 2019-2020 & 2020-2021, σχεδιασμένα από τον επαγγελματία Graphic Designer Mr. Hamilton !

Στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής στιγμής η οικογένεια της Αχαϊκής αποφάσισε να τρέξει ένα πρόγραμμα με εκδηλώσεις και δημιουργικά σε συνεργασία με την T.V. Production και τους Αχαγιωτες Θάνο Τσάμη & Βασίλη Γκοτσούλια.

Μένουμε συντονισμένοι. Η Αχαϊκή αλλάζει ... Μεγαλώνει... ξαναστήνεται στο κοινό της... Η Αχαϊκή σβήνει τα κεράκια των 100 ετών και προχωράει με μια πόλη δίπλα της.

Υποστήριξη: SilkTech