Στο πένθος το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με το θάνατο του Δημήτρη Μπενέτση

Παρασκευή, Οκτώβριος 11, 2019 - 7:50πμ

Οι Δημήτρης Μπενέτσης έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, κοντά στα Βραχνέικα και στα φανάρια της ΒΙΠΕ.

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν τρία οχήματα και κάποια κατέληξαν σε τοιχίο. Επίσης έχουν τραυματιστεί σοβαρά δύο ακόμα άτομα και πιο ελαφριά μια έγκυος γυναίκα.

Ο άτυχος άνδρας μαζί με τον Νικόλαο Μουγκογιάννη, επέβαιναν στο ίδιο όχημα το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο, το οποίο είχε κατεύθυνση προς τον Πύργο.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, ήταν δύσκολη η αναγνώριση των πτωμάτων, τα οποία ανασύρθηκαν από τα άμορφα οχήματα.

Αυτή η είδηση βύθισε στο πένθος και τον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αφού το ένα από τα δύο θύματα ήταν ο Δημήτρης Μπενέτσης ποδοσφαιριστής της Προοδευτικής Πατρών.

Ένα από τα καλύτερα παιδιά, όπως λένε οι συμπαίκτες του, που συμμετείχε ενεργά τα τελευταία χρόνια στην ομάδα της γειτονιάς, έχοντας περάσει επίσης από την Α.Ε. Λιμνοχωρίου.

Μάλιστα, στο Κυριακάτικο φιλικό κόντρα στον Αστέρα Λεοντίου είχε σκοράρει με τους «βυσσινί», αλλά λίγες ημέρες μετά η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, βυθίζοντας στον πένθος το ποδόσφαιρο της Αχαΐας.

Υποστήριξη: SilkTech