Διαμαρτυρία γονέων για το ...πολυάσχολο Κουκούλι

Τρίτη, Οκτώβριος 8, 2019 - 8:01μμ

Επιστολή προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού έστειλαν διαμαρτυρόμενοι γονείς, καθώς όπως υποστηρίζουν δεν υπάρχει αρκετός χρόνος προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι.

Και τούτο επειδή διατίθεται σε εξωαθλητικές δράσεις.

Η επιστολή τους έχει ως εξής:

               Προς:   Υφυπουργό Αθλητισμού

                                  κ. Ε.  Αυγενάκη.

Κοινοποίηση: 1).   Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού

                                      κ. Γ. Μαυρωτά.

                          2).   ΠΕΑΚ Πάτρας.

Από συντονιστική επιτροπή γονέων αθλητών-τριων που κάνουν χρήση το κλειστό   

                       γυμναστήριο Κουκούλι του ΠΕΑΚ Πάτρας.

                                                    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Κύριε Υφυπουργέ Αθλητισμού, κύριε Γενικέ Γραμματέα Αθλητισμού.

Γνωρίζουμε ότι το ΠΕΑΚ Πάτρας στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και το κλειστό γυμναστήριο Κουκούλι ανήκει στην γενική γραμματεία αθλητισμού.

Για αυτό  τον λόγο θα θέλαμε την στήριξή σας στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί -ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια - και σας παρακαλούμε να πάρετε άμεσα θέση. 

Το κλειστό γυμναστήριο φιλοξενεί εκατοντάδες αθλητές – τριες συλλόγων και  κλιμακίων εθνικών ομάδων και παρόλα αυτά δεν τους δίνεται η δυνατότητα να προπονηθούν και να λάβουν μέρος σε επίσημους αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων που συμμετέχουν.

  Σε μόνιμη βάση το κλειστό διατίθεται σε εκδηλώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό, όπως π.χ. δράσεις καρναβαλιού, απονομή βραβείων, συναυλιών, προγραμμάτων ρομποτικής, διαλέξεις κ.λ.π. με αποκορύφωμα την απονομή πτυχίων του ανοικτού πανεπιστημίου Πατρών στις 23,24/11/19 και 7,8/12/19.

 Το αποτέλεσμα είναι    η μηδενική προετοιμασία των ομάδων να συμμετέχουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους ( τα εθνικά πρωταθλήματα αρχίζουν στις 19/10/19) και αθλητές-τριες, προπονητές, ομάδες και γονείς να είναι αγανακτισμένοι και σε απόγνωση.

Αποφασίσαμε λοιπόν ως γονείς να ζητήσουμε την βοήθειά σας,  μιας και δεν υπάρχει διοίκηση στο ΠΕΑΚ Πάτρας, απορώντας ποιος παίρνει αποφάσεις,  ώστε να παραχωρείται το κλειστό σε μη αθλητικές εκδηλώσεις την στιγμή μάλιστα που όλοι οι  γονείς  ΄΄ πληρώνουν ΄΄  το ΠΕΑΚ για την άθληση των παιδιών μας.

Η επιτροπή μας  δεν λέει  όχι σε παράπλευρες εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα όχι όμως να μηδενίζει το κομμάτι του αθλητισμού και τον σκοπό για τον οποίο έχει δημιουργηθεί το κλειστό γυμναστήριο.

Σας παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες ενέργειες μιας και ένα μεγάλο  κομμάτι του αθλητισμού της Δυτικής Ελλάδος συρρικνώνεται κάτω από αυτές τις συνθήκες.

                                         

                                                                                                               Πάτρα: 7/10/19

                                          

                                       Για τους γονείς των αθλητών-τριων.

                                                 Η συντονιστική επιτροπή

ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ     ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ    ΜΑΡΘΑ ΑΝΔΡΟΝΙΚΙΔΗ

Υποστήριξη: SilkTech