Για τον ημιμαραθώνιο μιλάει η Μαρία Πολύζου κάνοντας θεραπεία για τον καρκίνο - ΦΩΤΟ

Σάββατο, Οκτώβριος 5, 2019 - 7:50πμ

Συνεχίζει να δίνει μαθήματα ζωής η Μαρία Πολύζου. Η Πατρινή κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμος όλων των εποχών, κάνει θεραπείες για την αντιμετώπηση του καρκίνου και μας δίνει ένα κομμάτι από την εμπειρία της.

Η Μ. Πολύζου μιλώντας για τον καρκίνο, προσπαθεί να απομυθοποιήσει μέσω της εικόνας την αρρώστια και δίνει σύνθημα για το δρομικό κίνημα.

Η νέα ανάρτησή της:

«Ραντεβού στο Metropolitan hospital για την 3η μας θεραπεία σήμερα ! Όλοι γίναμε μια μεγάλη παρέα εκεί κάτω ! Με αγαπημένους φίλους και παρέα το εξαιρετικό ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΕΑΜ ,που σχεδόν είναι όλοι έτοιμοι να αρχίσουν το τρέξιμο από τόσα που τους λέω και τους προτρέπω να ξεκινήσουν να γυμνάζονται και με τι τρόπο να το κάνουν και να τους δίνω συμβουλές πως να το κάνουν σωστά . !!

Είμαι σίγουρη ότι μέχρι να τελειώσω στα τέλη Μαρτίου θα ετοιμάσουν ομάδα και θα τρέξουν στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας !! Όταν αγαπάς κάτι δεν σταματάς ποτέ να μιλάς για αυτό κάτω απο όλες τις συνθήκες ! Και επιστρέφεις στο σπίτι μετά και βλέπεις την τιμή που σου κάνουν οι Κρητικοί από τον ημιμαραθώνιο της Κρήτης που θα γίνει αυτή την Κυριακή ,ότι έχουν τυπώσει την φωτογραφία μου και την έχουν τοποθετήσει παντού μέσα στον αγώνα , ετσι ώστε κατά την διάρκεια του αγώνα να βρίσκομαι και εγώ κοντά τους ! !!!Αυτή η κίνηση τους είναι απίστευτη !

Με συγκίνησαν ! Αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ εκεί κάτω , με κεφαλαία όλα τα γράμματα ! δείχνουν τι μεγάλη ψυχή έχουν !και αγαπούν αυτό που κάνουν και το δείχνουν ! Μου δώσατε δύναμη ...τεράστια σήμερα ! Να ξέρετε ότι σύντομα θα τελειώσουν όλα και του χρόνου θα είμαι κοντά σας , να τρέξουμε , να χορέψουμε και να πιούμε με την καρδιά μας ...και να φωνάξουμε ...στην ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! όπως λέει και ο αγαπημένος μας Σπύρος Παπαδόπουλος !

Καλό αγώνα , καλό τερματισμό σε ολους και εύχομαι δύναμη και θετική ενέργεια σε όλες τις γυναίκες που βρίσκονταν σήμερα στο νοσοκομείο και έδιναν την μάχη τους! Να είστε δυνατές .. και να μην χάνετε το χαμόγελο σας !! Το χαμόγελο αφοπλίζει τα πάντα !! ΠΑΜΕ #cretahalfmarathon @vassilisvenizelos @elinardou @narmenis7 @metropolitanhospital_ #chemotherapy #chancer @marathonteamgreecemariapolyzou @mariameint_ @marilenathan @kbmagda @myrunnerslife #thanfull @ Metropolitan Hospital».

Υποστήριξη: SilkTech