Πανελλήνια ρεκόρ και 11 μετάλλια για τους τοξοβόλους του ΑΟΠ Ερμής – ΦΩΤΟ

Πέμπτη, Οκτώβριος 3, 2019 - 8:04πμ

Πολύ καλή ήταν σε μία ακόμα διοργάνωση η παρουσία των αθλητών του ΑΟΠ Ερμής, με προπονητή το Μάνθο Στρεμμένο. Η παρουσία του συλλόγου ήταν ξεχωριστή καθώς εκτός από τα 11 μετάλλια που έφεραν και οι 11 αθλητές του που συμμετείχαν, η μικρή παγκορασίδα Σπανοσωτηροπούλου Παναγιώτα, ανεβάζοντας σε κάθε αγώνα που συμμετέχει το προσωπικό της ρεκόρ, αυτή τη φορά έσπασε το Πανελλήνιο ρεκόρ φτάνοντας στους 654 βαθμούς.

Η Μαρούσα Τσαβαχίδου στο σύνθετο τόξο Α΄ κατηγορίας γυναικών κατέκτησε την 1η θέση ανεβάζοντας τις προσωπικές τις επιδόσεις. Η Ευτυχία Χριστοδουλοπούλου στο σύνθετο τόξο Β΄ Κατηγορίας κατέκτησε την τρίτη θέση.

Έκπληξη αποτέλεσε η επίδοση του πρωοεμφανιζόμενου Κώστα Καρβούνη στο σύνθετο τόξο Β΄ Κατηγορίας Ανδρών κατακτώντας άνετα την πρώτη θέση. Μάλιστα για λίγους μόνο πόντους έχασε την πρόκριση στην Α΄ Κατηγορία.

Ο Πανουτσόπουλος Παναγιώτης και η Ζαφειροπούλου Μαρία στην κατηγορία του σύνθετου τόξου Εφήβων και Αναπτυξιακό Νεανίδων αντίστοιχα κατέκτησαν την 1η θέση.

Στο σύνθετο τόξο παμπαίδων οι Παπακωνσταντόπουλος Γιώργος και Πανουτσόπουλος Ιάσωνας κατέκτησαν για άλλη μια φορά την 1η και 2η θέση.

Δύο συμμετοχές ο ΑΟΠ ΕΡΜΗΣ και στις πανκορασίδες με την Αλεξόπουλου Αναστασία στην 1η θέση και την Στρεμμένου Ελένη στην 2η θέση κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο.

Τέλος, ο Λυγιδάκης Νίκος στην κατηγορία ολυμπιακού τόξου παμπαίδων κατέκτησε την 3η θέση συνεχίζοντας σταθερά την αγωνιστική του πορεία.

Η αγωνιστική ποιότητα των αθλητών του ΑΟΠ ΕΡΜΗΣ είναι εμφανής σε κάθε συμμετοχή σε διοργανώσεις της ομοσπονδίας, κάτι που δίνει πολύ αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον του αθλήματος.

Υποστήριξη: SilkTech