Ακαδημία των Σπορ: Η ΟΧΕ πρέπει να μας λύσει το πρόβλημα

Τρίτη, Οκτώβριος 1, 2019 - 1:50μμ

Ταυτόχρονα με το φιλικό τουρνουά που θα συμμετάσχει στη Νάουσα και την προσπάθεια που θα γίνει, αναδεικνύεται και ένα μεγάλο πρόβλημα της Ακαδημίας των Σπορ, αλλά και γενικότερα με τις περιφερειακές - απομακρυσμένες ομάδες από τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης σχετικά με την προετοιμασία των συγκεκριμένων ομάδων, αλλά και των επίσημων αγώνων των πρωταθλημάτων της Ο.Χ.Ε. που συμμετέχουν.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας των Σπορ κ. Χρήστος Δεβελέγκας τονίζει:

«Πολλές φορές έχουμε πάει σε άλλες πόλεις δαπανώντας αρκετά χρήματα για να παίξουν φιλικούς αγώνες προετοιμασίας οι ανδρικές μας ομάδες, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ανταπόκριση από άλλους συλλόγους να έρθουν στην πόλη μας να παίξουμε και στην Πάτρα.

Το ίδιο συμβαίνει και με άλλες περιφερειακές πόλεις και δυστυχώς με αυτόν τον τρόπο δεν υπάρχει ανάπτυξη του αθλήματος στην περιφέρεια όσο θα θέλαμε,  ακόμη και διαμέσου  διαφόρων  εκδηλώσεων  μεγάλου βεληνεκούς. Νομίζω  ότι η ομοσπονδία πρέπει να σταθεί στο πρόβλημα μας και να βρει μια λύση, μιας και το ίδιο συμβαίνει και σε επίσημους αγώνες των πρωταθλημάτων που συμμετέχουμε. Δεν γίνεται οι αθλητές μας να μην παίζουν φιλικούς  ακόμη και σε επίσημους αγώνες.

Αναγκαζόμαστε τώρα να δαπανήσουμε πάρα πολλά χρήματα για την συμμετοχή μας στο τουρνουά της Νάουσας, γεγονός που θα μπορούσαν κάλλιστα να χρησιμοποιηθούν κάπου αλλού. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τις ομάδες της βορείου Ελλάδος που θα μας φιλοξενήσουν για το προσεχές τριήμερο».

Υποστήριξη: SilkTech