Τραγελαφική πρεμιέρα για το παιδικό και εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η

Τρίτη, Οκτώβριος 1, 2019 - 7:50πμ

Δύσκολα μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα διαδραματίστηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εφήβων και παίδων της ΕΣΚΑ-Η για την νέα σεζόν.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός της υποχρεωτικής παρουσίας ιατρού σε όλους τους αγώνες από τη φετινή σεζόν (κάτι που βέβαια είναι απολύτως θετικό διότι η ασφάλεια των αθλουμένων και η σωματική τους υγεία είναι απαραίτητο να λαμβάνετε πολύ σοβαρά υπόψιν με έργα και όχι μόνο με λόγια).

Δυστυχώς όμως τα πράγματα στην πρώτη αγωνιστική δεν κύλησαν ομαλά και είχαμε περιπτώσεις ομάδων να μην υπακούουν στο νέο κανονισμό με αποτέλεσμα την ακύρωση τους και ματαίωση των παιχνιδιών!

Η περίπτωση όμως που μας προξένησε τεράστια εντύπωση ήταν σε αγώνα όπου ο γιατρός είχε  ενημερώσει πως θα καθυστερήσει επειδή βρισκόταν σε άλλο γήπεδο ο διαιτητής όμως του αγώνα αναγκάστηκε να κατοχυρώσει το παιχνίδι υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας (ευθύνη του γιατρού έχει ο γηπεδούχος) και να μην περιμένει την άφιξη του γιατρού κάτω από την αφόρητη πίεση του φιλοξενούμενου προπονητή ο οποίος θέλησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και η ομάδα του να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά και όχι εντός του αγωνιστικού χώρου. Σε παιδικό πρωτάθλημα!

Σε γειτονικό γήπεδο εντωμεταξύ το παιχνίδι άργησε περίπου 40 λεπτά να ξεκινήσει, αλλά με την ανοχή και την πρωτοβουλία των φιλοξενούμενων, η αναμέτρηση διεξήχθη κανονικά.

H.M.

Υποστήριξη: SilkTech