Εντυπωσιακή η Αγγελική Μακρή, 14η στον κόσμο

Κυριακή, Σεπτέμβριος 29, 2019 - 10:47πμ

Εμφάνιση με ψυχή πραγματοποίησε  η Αγγελική Μακρή της Ολυμπιάδας Πάτρας που έδειξε να μην επηρεάζεται από την έλλειψη εμπειρίας σε ανάλογη διοργάνωση.

Με πείσμα, που την διακρίνει, έφτασε 14η στη γραμμή του τερματισμού των 50 χλμ βάδην στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών - γυναικών  στη Ντόχα του Κατάρ, σε 4ώρες 54.09.

Η πρωταθλήτρια μας, που προπονείται με την Ντίν Μπορνιβέλι,  από την αρχή του αγώνα έδειχνε να μπορεί να κρατηθεί στην πρώτη 16άδα και τελικά τα κατάφερε.

Στον αγώνα των γυναικών εκίνησαν 24 γυναίκες εκ των οποίων τερμάτισαν οι 17. Νικήτρια αναδείχθηκε Κινέζα Ρουί Λιάνγκ, με 4.23.26 ακολούθησε η συμπατριώτισσα της Μαοκπύο Λι με 4.26.40 και η Ιταλίδα Ελεονόρα Τσιόρτσι με 4.29.13.

Οι αθλητές και αθλήτριες του βάδην αναγκάστηκαν να αγωνιστούν στην κυριολεξία ξημερώματα, αφού ο αγώνας ναι μεν ξεκίνησε στις 23.30, ωστόσο ολοκληρώθηκε περίπου 4 με 4,5 ώρες αργότερα γεγονος που δεν είναι φυσιολογικό, δεδομένο του ότι ποτέ κανένας τους δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι ανάλογο.

Δημοσία ευχαριστήρια για την επιτυχία της είχαμε από την Ολυμπιάδα, την προπονήτριά της Ντίνα Μπορνιβέλλι, τον έφορο στίβου του συλλόγου, Πέτρο Μαντά κ.ά.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΚΡΗ

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech