«Χρυσό» το Fight Club Patras στα Τίρανα

Τρίτη, Σεπτέμβριος 24, 2019 - 4:58μμ

Χρυσό μετάλλιο για το Μαχητικό Σύλλογο της Πάτρας σε ένα πολύ δυνατό και άψογα διοργανωμένο G1 πρωτάθλημα στα Τίρανα της Αλβανίας. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Πρωταθλητής Ελλάδος του συλλόγου μας Φλουσκούνης Χαράλαμπος στη κατηγορία των -63kg Εφήβων, ο οποίος και στους τέσσερις αγώνες του έως και τον τελικό κατάφερε να κερδίσει με τεχνικό νοκ άουτ και με διαφορά (στα ματς) πάνω από 20 πόντους.

Την 5η θέση κατέκτησε η Κρεμμύδα Ελπίδα στη κατηγορία των -51kg Κορασίδων χάνοντας από αθλήτρια της Βουλγαρίας μένοντας έτσι μια ανάσα πριν τα μετάλλια.

Αντίστοιχα στο Polish Open της Βαρσοβίας την ίδια ημερομηνία, πολύ καλή εμφάνιση από την Κρεμμύδα Μάγια η οποία έχασε στον πρώτο αγώνα από την Ρωσίδα πρωταθλήτρια της κατηγορίας, παίζοντας πολύ δύσκολο ματς αλλά αποκομίζοντας έτσι πολύ σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον.

Ο προπονητής του Μαχητικού Συλλόγου Κοτσοπουλος Μιχάλης δήλωσε παρά πολύ ευχαριστημένος από τις αποδόσεις των αθλητών και είναι σίγουρος πως με τη δουλειά που γίνεται στον σύλλογο θα έρθουν και μεγαλύτερες επιτυχίες από την περσινή χρονιά, που ήταν από τις πιο επιτυχημένες από την ίδρυση του συλλόγου έως τώρα. 

«Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί  τον Πανούση Μιχάλη πρωταθλητή του συλλόγου μας, για τη πολύτιμη βοήθεια που παρείχε στους αθλητές μας στο πρωτάθλημα αυτό. Επόμενος στόχος το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Εφήβων-Νεανίδων & Παίδων-Κορασίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Marina D’Or στις  1-6 Οκτωβρίου 2019», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

Υποστήριξη: SilkTech