Τέσσερα μετάλλια για τον Α.Σ. Αστραπή στο G1 των Τιράνων

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 23, 2019 - 10:50πμ

Με 4 μετάλλια γύρισε ο Α.Σ. Αστραπή από ένα πολύ δυνατό και άψογα διοργανωμένο G1 πρωτάθλημα στα Τίρανα της Αλβανίας. Η Πατρινή αποστολή επέστρεψε με δυο χρυσά, δύο ασημένια και μια 5η θέση στις 8 συμμετοχές του συλλόγου και κατακτώντας την 5η θέση στη γενική κατάταξη συλλόγων στη κατηγορία των Εφήβων.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Αλέξης Μιχαλόπουλος στη κατηγορία των -59kg Εφήβων, ο οποίος και στους τέσσερις αγώνες του έως και τον τελικό κατάφερε να κερδίσει με τεχνικό νοκ άουτ και με διαφορά (σε όλα του τα ματς) πάνω από 20 πόντους! Σε ένα από τα ματς του επίσης κατάφερε να κερδίσει τον αντίπαλο του 59-01.

-Χρυσό μετάλλιο επίσης για τον Απόστολο Παναγόπουλο στα -41kg έπειτα από 2 αγώνες με μεγάλη διαφορά στα σκορ του

-Ασημένιο μετάλλιο: Σταύρος Κούτσης -63kg Εφήβων. Πάρα πολύ καλή εμφάνιση για τον Σταύρο ο οποίος με αυτή τη διάκριση κατάφερε να μαζέψει πόντους για τη κατηγορία του.

-Ασημένιο μετάλλιο για την Ιλενα Διαμαντοπούλου: 37kg Παίδων-Κορασιδων.

-Την 5η θέση κατέκτησε ο Βλάσης Πετρόπουλος στη κατηγορία των -63kg στους Άνδρες μένοντας έτσι μια ανάσα πριν τα μετάλλια.

Πάρα πολύ καλές εμφανίσεις από τους: 

Ηλία Ντότσικα

Δέσποινα Πάντου

Δημήτρη Βαμβακά

Μιχαήλ Άγγελο Σωτηρόπουλο,

οι οποίοι έχασαν στον πρώτο και δεύτερο αγώνα από τους πρωταθλητές της κατηγορίας παίζοντας πολύ δύσκολα ματς και αποκομίζοντας έτσι σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον.

Οι προπονητές του συλλόγου Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος και Χρήστος Αντωνακόπουλος δηλώνουν παρά πολύ ευχαριστημένοι από τις αποδόσεις των αθλητών και είναι σίγουροι πως με τη δουλειά που γίνεται στον Α.Σ. Αστραπή, θα έρθουν και μεγαλύτερες επιτυχίες.

«Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί και τον Σπύρο Ραμαντάνη, πρωταθλητή του συλλόγου μας, για τη πολύτιμη βοήθεια που παρείχε στους αθλητές μας στο πρωτάθλημα αυτό», ανέφερε η ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech