Η μπασκέτα του Απόλλωνα σήμερα στην Πλατεία Γεωργίου - Το πρόγραμμα

Σάββατο, Σεπτέμβριος 21, 2019 - 7:50πμ

Στην πλατεία Γεωργίου πάει σήμερα (21 Σεπτεμβρίου) η.. μπασκέτα του Απόλλωνα. Οι «μελανόλευκοι» διοργανώνουν μία πρωτότυπη και πολύ όμορφη εκδήλωση και στήνουν μπασκέτες και φιλέ βόλεϊ από τις 11 το πρωί μέχρι τη μία τι μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της Πάτρας.

Στην εκδήλωση που είναι ανοιχτή για όλον τον κόσμο θα παρευρεθεί και η αντρική ομάδα, ενώ θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις, διαγωνισμοί και δώρα.

Το πρόγραμμα

Το προσκλητήριο των «μελανόλευκων»:

«Ο Απόλλωνας Πάτρας απευθύνει κάλεσμα σε μικρούς και μεγάλους για να παρευρεθούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 στη πλατεία Βασιλέως Γεωργίου Α'.

Έχοντας βαθιά αγάπη για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το μπάσκετ ο σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μοιραστεί με τον φίλαθλο κόσμο του αλλά και με το κόσμο της Πάτρας ένα ευχάριστο πρωινό, πλούσιο σε δρώμενα, δώρα για το κοινό, πολλές εκπλήξεις και διαγωνισμούς.

Μαζί μας θα βρίσκονται η αντρική ομάδα μπάσκετ και τα αγωνιστικά τμήματα των υποδομών μας από τις ακαδημίες μπάσκετ και βόλεϊ. Στο χώρο της πλατείας θα στηθούν 2 μπασκέτες καθώς και το φιλέ του βόλεϊ. Πρόθεση μας είναι να κάνουμε γνωστό στο κοινό της Πάτρας τα δυο αθλήματα που λαμβάνουν χώρα στο σύλλογο μας και στα οποία, δίνουμε ιδιαίτερη αγάπη και προσοχή .

Η εταιρεία Oscar, που για την χρονιά 2019-2020 θα αποτελεί τον κεντρικό χορηγό ονομασίας του συλλόγου μας, συμβάλει ενεργά στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και στηρίζει με κάθε τρόπο την ενασχόληση των νέων με το μπάσκετ για αυτό και θα βρίσκεται μαζί μας ως κεντρικός χορηγός της εκδήλωσης κάνοντας τη μέρα πιο γλυκιά για όλους τους παρευρισκόμενους.

Η χαρά και η τιμή να βρεθούμε δίπλα στο κόσμο της Πάτρας θα είναι μεγάλη και περιμένουμε με ανυπομονησία αυτή τη μέρα για να μοιραστούμε μαζί με όλους σας το όραμα μας για τη φετινή χρονιά, όσον αφορά την αντρική μας ομάδα αλλά και την ανάπτυξη των ακαδημιών μας».

Υποστήριξη: SilkTech