Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έμαθε καλό κικ μπόξινγκ στον Σπάρτακο Πάτρας

Τρίτη, Οκτώβριος 1, 2019 - 7:08μμ

Πασαρέλα και ρινγκ γίνεται; Φυσικά και γίνεται, σύμφωνα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που διαπρέπει στο μόντελινγκ εκτός συνόρων όμως τον ελεύθερο της χρόνο εκτονώνεται στο Kickboxing με δάσκαλο, τον Χάρη Γκαζή, προπονητή κικ μπόξινγκ στον Σπάρτακο Πατρών.

Μεγάλωσε κοντά στον Απόστολο Παύλο και είχε αγάπη για τον αθλητισμό.

Ο Χάρης Γκαζής, μιλώντας στο sportin.gr εξήρε τον χαρακτήρα της: "Έχει κάνει καριέρα στην Αμερική, σαν τοπ μοντέλο, έχει περπατήσει στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου κι αυτό λέει πολλά. Ερχόταν για καιρό στον Σπάρτακο όπου έμαθε κικ μπόξινγκ. Ήταν γραφτό να διαπρέψει σε άλλο τομέα! Είναι πολύ καλό κορίτσι, χαμηλών τόνων. Ξεχωρίζει για το ήθος και τον σεβασμό που έχει προς όλους τους ανθρώπους γύρω της και προς την κοινωνία.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Παλαιότερα είχε δώσει συνέντευξη για όλους και για όλα. Αναλυτικά:

Hλιάνα πόσο καιρό ασχολείσαι με το Kick και ποιες είναι οι εντυπώσεις σου;

«Δεν ασχολούμαι πολύ καιρό αλλά το λατρεύω το kickboxing. Noμίζω ότι έχει να κάνει και ο δάσκαλος μου με αυτό, ο Χάρης Γκαζής, που με βοηθάει και με πιστεύει σαν να είμαι αληθινή αθλήτρια. Πεισμώνω και θέλω να τα κάνω όλα τέλεια».

Σε τι σε ωφελεί το Kick;

«Το kick πέρα από την αυτοάμυνα αλλά και την επίθεση, σου δίνει αυτοπεποίθηση και φυσικά είναι από τις καλύτερες ασκήσεις για την γράμμωση του σώματος. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Με τον σωστό δάσκαλο θα το λατρέψουν οι γυναίκες, αρκεί να είναι προετοιμασμένες να ιδρώσουν».

Πασαρέλα και Kickboxing συμβαδίζουν;

«Οι τραυματισμοί είναι ένα πρόβλημα, αλλά κάνω μόνο στόχους ή σάκο. Δεν παίζω με αντίπαλο και επίσης έχω ένα σωρό αλοιφές και μπόλικο αλουμινόνερο για τις μελανιές».

Τον δάσκαλο σου τον γνωρίζουμε και τον έχουμε δει σε πολλά παιχνίδια. Πες μας λίγα λόγια για εκείνον.

« Ο δάσκαλος μου ή ο master όπως τον αποκαλώ εγώ, είναι επαγγελματίας αθλητής και προπονητής. Είναι ο Χάρης ο Γκαζής. Πέρα από τις γνώσεις που έχει στο άθλημα, ξέρει να σε κάνει να νιώθεις άνετα και να σε παροτρύνει να συνεχίσεις την σκληρή προπόνηση, ακόμα κι αν καταρρέεις.

Είναι πολύ ταπεινός και σεμνός και δεν του φαίνεται, διότι έχει καλοσυνάτη φυσιογνωμία, αλλά είναι πολεμική μηχανή. Εμένα με φωνάζει Lara Croft, καταλαβαίνεις»!

ΠΗΓΗ: fightsports.gr

 

Υποστήριξη: SilkTech