Αλλάζει διαδρομή το PICK Πάτρας λόγω πεζοδρόμησης της Μαιζώνος

Τρίτη, Σεπτέμβριος 17, 2019 - 7:34μμ
Θα αλλάξει σχήμα ο κόκκινος "σταυρός" / χάρτης της διαδρομής

Ολοκληρώθηκε λοιπόν το 11ο PICK της Πάτρας, τα καρτ αποσύρθηκαν και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου το Σεπτέμβρη στο 12ο PICK Πάτρας.

Το οποίο όμως θα διοργανωθεί, αν όλα πάνε σύμφωνα με τον σχεδιασμό, σε ένα εντελώς νέο «κέντρο» της πόλης!

Θυμίζουμε πως επίκειται «από ώρα σε ώρα» η αντιδρόμηση της Κορίνθου και της Κανακάρη. Τούτο όμως δεν επηρεάζει ασφαλώς τη διεξαγωγή του καρτ. Την επηρεάζει όμως η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος που θα ακολουθήσει τις αντιδρομήσεις.

Ως γνωστόν το PICK χρησιμοποιεί ένα τμήμα της Μαιζώνος (Αγίου Νικολάου - Πατρέως). Ακόμα κι αν η πεζοδρόμηση δεν έχει γίνει μέχρι του χρόνου, είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα γίνει. Τότε ασφαλώς η χάραξη του PICK θα προσαρμοστεί, δοθέντος πως η Μαιζώνος, ως πεζόδρομος, δεν θα έχει ασφαλτοτάπητα, αλλά προφανώς πλάκες ή κυβόλιθους.

Το sportin.gr απευθύνθηκε για το τι θα γίνει στον καθ' ύλην αρμόδιο, τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα. Να η απάντησή του:

«Το PICK δεν μπορεί να αλλάξει αυτά τα πράγματα, αλλά να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα όταν έρθει εκείνη η ώρα. Λογικά, θα προσαρμόσουμε, ανάλογα με τις συνθήκες που θα υπάρχουν στο κέντρο, την νέα χάραξη για το PICK. Πιθανώς θα περιλαμβάνει την πλατεία Γεωργίου, όχι όμως και τη Μαιζώνος. Θα το δούμε τότε», είπε η «ψυχή» της διοργάνωσης.

Σημειώνεται πως το λογότυπο του αγώνα περιλαμβάνει το χάρτη της διαδρομής όπου δεσπόζει η πλατεία Γεωργίου και φυσικά η Μαιζώνος!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech