Μαριώτα Αγγελοπούλου: «Είμαι Πατρινιά και έχω όραμα για την ομάδα»

Παρασκευή, Σεπτέμβριος 13, 2019 - 11:50πμ

Την σπουδαιότερη μεταγραφή του τοπικού βόλεϊ (και όχι μόνο) παρουσίασε την Τετάρτη (11/9) η Παναχαϊκή. Η Μαριώτα Αγγελοπούλου με το ασημένιο μετάλλιο των Μεσογειακών της Πάτρας στο λαιμό ήρθε για να ενισχύσει την γυναικεία «κοκκινόμαυρη» ομάδα.

Σύσσωμη η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή ήταν εκεί για να παρουσιάσει την ταλαντούχα βολεϊμπολίστρια, με τον Άγγελο Ροζή να κάνει τον συντονισμό. Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΓΕ, Παναγιώτης Σεμιτέκολος, η υπέυθηνη του βόλεϊ, Μαρία Αξιώτη-Γαρουφαλή και οι προπονητές Γιώργος Μακρυκώστας και Σταύρος Γεράνιος.

Η ίδια η αθλήτρια δήλωσε κατά την παρουσίασή της:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τους προπονητές που με προσέγγισαν. Είμαι Πατρινιά, είμαι Παναχαϊκή και εγώ έχω όραμα για την ομάδα. Πάντα όπου αγωνιζόμουν υπήρχαν στόχοι και με οικογενειακό κλίμα και πολύ δουλειά, βήμα-βήμα θα έρθουν οι στόχοι και τα αποτελέσματα.

Θα ξεκινήσουμε με τον κόουτς την δουλειάς μας, να κάνουμε το πρώτο βήμα να ανέβουμε κατηγορία και σιγά σιγά θα... χτίζουμε.

Είχα αρκετές προτάσεις από ομάδες σάλας, άλλα ήθελα να γυρίσω στην πολύ μου και με σε συνδυασμό να παίξω στην Παναχαϊκή το βρίσκω πολύ καλή ιδέα.

Το βόλεϊ είναι μέρος του εαυτού μου. Με την Παναχαϊκή έχω μεγαλώσει, με αφίσες στους τοίχους, είναι για εμένα ομάδα θρύλος και είναι μεγάλη τιμή που είμαι εδώ.

Από ότι καταλαβαίνω, έχει υποβαθμιστεί στην Πάτρα το βόλεϊ.

Αυτό με στεναχωρεί και θέλω να βοηθήσω να ανθίσει ξανά. Είναι κορυφαίο άθλημα και είναι άδικο Πάτρα να μην έχει αθλητές και ομάδες στις μεγάλες κατηγόριες. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει να δει βόλεϊ.

Στο εξωτερικό τα γήπεδα είναι γεμάτα και θέλω να πιστεύω ότι και εμείς θα φέρουμε τον κόσμο, μικρούς και μεγάλους πάλι στο γήπεδο. Όπως πηγαίνει στο ποδόσφαιρο να πηγαίνει περισσότερο στο βόλεϊ...»

Υποστήριξη: SilkTech