Φουντώνει η μάχη για το Greek Throwdown της Πάτρας

Τρίτη, Σεπτέμβριος 10, 2019 - 4:02μμ

Εν εξελίξει βρίσκεται η μάχη της προκριματικής φάσης του Greek Throwdown, της διοργάνωσης CrossFit, τα τελικά της οποίας θα διεξαχθούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στις 1-2-3 Νοεμβρίου.

Περισσότεροι από 400 αθλητές αναμένεται να λάβουν μέρος στο τουρνουά προερχόμενοι από πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Οι εγγραφές για τη διοργάνωση, για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ενώ οι αθλούμενοι υποβάλλουν βίντεο με τις προσπάθειές τους για την προκριματική φάση με καταληκτική ημερομηνία το βράδυ της 22ας Σεπτεμβρίου.

Το Greek Throwdown διοργανώνεται υπό την αιγίδα του γυμναστηρίου Unbroken Patra, με τον ιδιοκτήτη του, Κωνσταντίνο Καραγιώργο, να αποτελεί, όπως και στα προηγούμενα τουρνουά, τον ενορχηστρωτή της διοργάνωσης.

Φέτος, στην Πάτρα, θα συμμετάσχει σε ομάδα των τριών και ο Λευτέρης Θεοφανίδης, ο πρώτος Ελληνας αθλητής που έλαβε μέρος στην ελίτ κατηγορία των CrossFit Games (το Παγκόσμιο Κύπελλο ουσιαστικά του σπορ που διεξάγεται κάθε Αύγουστο στις ΗΠΑ).

Ο Κωνσταντίνος Καραγιώργος (δεξιά), διοργανωτής του Greek Throwdown, παρέα με τον Λευτέρη Θεοφανίδη (αριστερά), τον κορυφαίο Ελληνα αθλητή για το 2019.

Το Greek Throwdown θα διεξαχθεί για τρίτη φορά, με τα Ιωάννινα το 2015 και την Αθήνα το 2017 να φιλοξενούν τη διοργάνωση που προσέλκυσε μερικά ηχηρά ονόματα από το χώρο του CrossFit.

Υποστήριξη: SilkTech