Κ. Πελετίδης: «Συγχαρητήρια σε όλους. Θετικά σχόλια από τις αποστολές, για την Πάτρα»

Κυριακή, Σεπτέμβριος 1, 2019 - 4:51μμ

Δήλωση για την ολοκλήρωση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων έκανε ο Κώστας Πελετίδης. Ο δήμαρχος Πατρέων μοίρασε συγχαρητήρια στο λαό της Πάτρας και σε όσους συνετέλεσαν στην διεξαγωγή επιτυχημένων Αγώνων, ενώ στάθηκε και πάλι στο σημαντικό ζήτημα της ανάπλασης του κολυμβητηρίου της Αγυιάς.

Η δήλωσή του:

«Οι ΙΙ Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες που διοργανώθηκαν στην Πάτρα, ολοκληρώθηκαν.

Νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια τα συγχαρητήριά μας στους αθλητές όλων των χωρών, για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους εθελοντές που για μια ακόμα φορά με την συμμετοχή τους στήριξαν μια μεγάλη, διεθνή αθλητική διοργάνωση.

Τον Πατραϊκό λαό και τη νεολαία, που παρακολούθησαν τους αγώνες, χειροκρότησαν τους αθλητές για τις προσπάθειές τους, εξέφρασαν την ανθρώπινη και ζεστή φιλοξενία τους, αισθήματα φιλίας και συνεργασίας με τους άλλους λαούς.

Όλες αυτές τις ημέρες, γίναμε αποδέκτες θετικών σχολίων και δηλώσεων από όλες τις αποστολές για τις ομορφιές της πόλης μας, τις υποδομές και την καθαριότητα. Για τον υποδειγματικό τρόπο που οι εργαζόμενοι του Δήμου και οι υπηρεσίες του, ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες της διοργάνωσης και των αθλητών.

Οι Παράκτιοι Αγώνες τελείωσαν, ο αγώνας όμως του Πατραϊκού λαού συνεχίζεται για να τελειώσουμε το αίσχος του κατεστραμμένου κολυμβητηρίου της Αγυιάς και ν’ αποκτήσει η πόλη μας αθλητικές υποδομές για την δωρεάν άθληση της νεολαίας μας».

 

Υποστήριξη: SilkTech