Aquathlon: Και τώρα ο MASOΟ μπορεί να το ρίξει έξω

Σάββατο, Αύγουστος 31, 2019 - 7:24μμ

Συρία: Mια όμορφη, αλλά ταλαιπωρημένη χώρα που επιφυλάσσει εκπλήξεις και μια από αυτές παρουσιάσθηκε σήμερα στο πρόσωπο του Mohamad MASOΟ.

Πρόκειται για τον 26χρονο αθλητή ο οποίος χάρισε στην πατρίδα του το πρώτο μετάλλιό της στους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, το χάλκινο στον αγώνα του Aquathlon.

Μάλιστα ο MASOO ήταν ο μοναδικός αθλητής ο οποίος μοιράστηκε τη χαρά του αγκαλιάζοντας όλο τον κόσμο που υπήρχε γύρω του, για να αποδειχθεί περίτρανα ότι ο αθλητισμός γεννά έντονα συναισθήματα και κυρίως ενώνει τους ανθρώπους. 

Ο Σύρος αθλητής ζει στη Γερμανία, προπονείται εκεί με αυστηρό πρόγραμμα, και όταν επιστρέφει στην πατρίδα του συνεχίζει με την ίδια ένταση απολαμβάνοντας κιόλας την παρέα και τη θαλπωρή των δικών του ανθρώπων.

Κάθε φορά που τελειώνει τις αθλητικές υποχρεώσεις του, όμως, το ρίχνει έξω και κανει καταχρήσεις! Ποιες είναι αυτές; "Τρώω τηγανιτές πατάτες  και γλυκά, πίνω σοκολατούχο γάλα, αλλά δεν ξεχνάω τα φρούτα που μου δίνουν ενέργεια".

Ο MASOO φεύγει γοητευμένος από την Πάτρα. "Εδώ ένιωσα σαν να είμαι στο σπίτι μου. Γνώρισα καλοσυνάτους και φιλόξενους ανθρώπους, απέκτησα καινούργιους φίλους και με την πρώτη ευκαιρία θέλω να ξαναέρθω".

Υποστήριξη: SilkTech