Water Skiing-Slalom: Ε-σκι-σαν ΚΥΠΡΙΟΣ και FRANC!

Σάββατο, Αύγουστος 31, 2019 - 7:00μμ

Η Ελλάδα και η Γαλλία κυριάρχησαν στους τελικούς του Slalom οι οποίοι διεξήχθησαν το πρωί του Σάββατου στη λίμνη Στράτου, έξω από το Αγρίνιo, κατακτώντας τα πέντε από τα έξι μετάλλια που απονεμήθηκαν στο αγώνισμα. 

Στους άνδρες, ο Φίλιππος ΚΥΠΡΙΟΣ (GRE) επιβεβαίωσε τα προγνωστικά από τους προκριματικούς γύρους, εκκίνησε τελευταίος στον τελικό και ήξερε τι χρειαζόταν προκειμένου να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο, όπερ και εγένετο.

Ο Ελληνας αθλητής πέτυχε επίδοση 3 μπάλες στα 10.75. και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, επιβεβαιώνοτας σε όλη την εξέλιξη του αγωνίσματος ότι ήταν ο καλύτερος.



Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Ιταλός Νicholas BENATTI (ΙΤΑ) o οποίος ισοβάθμησε με τον Γάλλο Tanguy DAILLANG (FRA) με 2 μπάλες στα 10.75, αλλά υπερείχε στις επιδόσεις του στους προκριματικούς. 

Στις γυναίκες επικράτησε το τρανό φαβορί που ήταν άλλη από τη Γαλλίδα Ambre FRANC (FRA) η οποία είχε μια μπάλα στα 11.25.



Στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν η Camille POYLAIN- FERARIOS (FRA) και η Αγγελική ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ (GRE), ωστόσο η Γαλλίδα υπερείχε στους προκριματικούς και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, αφήνοντας την Ελληνίδα πρωταθλήτρια στο τρίτο σκαλί του βάθρου. 

Υποστήριξη: SilkTech