Beach Wrestling: Η Ελλάδα "παίζει" για 9 μετάλλια

Σάββατο, Αύγουστος 31, 2019 - 10:50πμ

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας του Τουρνουά Beach Wrestling η Ελλάδα η οποία ούτως ή άλλως αποτελεί κορυφαία δύναμη στο άθλημα,  φαίνεται ικανή να διεκδικήσει 9 μετάλλια σε άνδρες και γυναίκες!

Η ελληνική ομάδα πέτυχε πέντε προκρίσεις σε έξι ημιτελικούς , ενώ κοντά στην τετράδα βρίσκονται άλλα δυο μέλη της, συν το γεγονός ότι στην κατηγορία των +70 κιλών η Παρθένα -Λένα ΛΥΚΟΠΟΥΛΟΥ και η Κατερίνα Ειρήνη ΠΙΤΣΙΑΒΑ θα βρίσκονται σίγουρα στους τελικούς.

Στον πρώτο ημιτελικό της κατηγορίας των 80 κιλών προέκυψε ελληνοκυπριακή… μονομαχία ανάμεσα στον Στέλιο ΜΑΜΑ και στον Κύριλλο ΜΠΙΝΕΝΜΠΑΟΥΜ.

Στον δεύτερο ημιτελικό ο Γιώργος ΚΟΥΛΟΥΧΙΔΗΣ θα αντιμετωπίσει τον Σύρο Mhd Feda Aldin ALASTA. 

Στην κατηγορία των 90 κιλών ο Γρηγόρης ΚΡΙΑΡΙΔΗΣ σημείωσε τρεις απανωτές νίκες και θα παίξει στον ημιτελικό με τον Ιταλό Carmelo LUMIA που σημείωσε δύο νίκες και μία ήττα.

Στα 70 κιλά των γυναικών η πολύ δυνατή Marine LE COUR GRANDMAISON από την Γαλλία που πέτυχε έως τώρα δύο άνετες νίκες θα αντιμετωπίσει τη Ζωή ΧΑΤΣΑΤΟΥΡΟΒΑ. 

Στον δεύτερο ημιτελικό η κάτοχος του τίτλου Αγόρω ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που επίσης νίκησε στα πρώτα δυο ματς θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Sara DA COL.

Η φάση των Ομίλων στα 70 κιλά των ανδρών θα ολοκληρωθεί αύριο (Σάββατο, 31 Αυγούστου) το πρωί με τους Νίκο ΑΡΟΥΖΜΑΝΙΔΗ και Φώτη ΠΑΠΑΔΑΚΗ να βρίσκονται μια… ανάσα από τους «4».

Το πρωινό πρόγραμμα με αγώνες ομίλων και ημιτελικά θα αρχίσει στις 10:30 και θα ολοκληρωθεί το αργότερο στις 13:10, ενώ οι τελικοί θα αρχίσουν στις 15:15.

Ημιτελική φάση Ανδρών 

80 κιλά

Στέλιος ΜΑΜΑ- Κύριλλος ΜΠΙΝΕΝΜΠΑΟΥΜ

Γιώργος ΚΟΥΛΟΥΧΙΔΗΣ- Mhd Feda Aldin ALASTA 

90 κιλά

Γρηγόρης ΚΡΙΑΡΙΔΗΣ - Carmelo LIUMIA 

Saifedine ALEKMA - Pedro Jacinto GARCIA PEREZ 

Ημιτελική φάση Γυναικών

70 κιλά 

LE COUR GRANDMAISON (FRA)- Ζωή ΧΑΤΣΑΤΟΥΡΟΒΑ 

Sara DA COL (ITA)- Αγόρω ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 

 

Υποστήριξη: SilkTech