Water Skiing-Slalom Γυναικών: Deja vu από χθες

Παρασκευή, Αύγουστος 30, 2019 - 10:13μμ

Δίκην deja vu από τον χθεσινό προκριματικό του Slalom Γυναικών εξελίχθηκε και ο δεύτερος σήμερα στη λίμνη Στράτου, στο Αγρίνιο.

Τις καλύτερες επιδόσεις πέτυχαν οι δυο Γαλλίδες, τις οποίες ακολούθησε η  Αγγελική ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, ενώ πέμπτη κατετάγη  η Κύπρια Ρούλα ΠΑΝΤΕΛΗ. 

Στον τελικό του Σαββάτου (με ώρα έναρξης 11:30)  η Γαλλίδα Ambre FRANC έχει το πλεονέκτημα ότι θα εκκινήσει τις προσπάθειές της τελευταία και θα γνωρίζει τα δεδομένα και τα ζητούμενα.

Σήμερα η FRANC σημείωσε επίδοσή 2,5 μπάλες στα 11.25 μέτρα σχοινί, που υστερούσε σε σχέση με τη χθεσινή, αλλά και πάλι ήταν καλύτερη από εκείνες των αντιπάλων της. 

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η συμπατριώτισσα της Camille POULAIN FERARIOS (FRA), με επίδοση 5 μπάλες στα 12 μέτρα σχοινί, ενώ χθες είχε μια  μπάλα στα 11.25 μέτρα.

Η Αγγελική ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ σημείωσε την τρίτη καλύτερη επίδοση, με μία μπάλα στα 12 μέτρα, ενώ χθες είχε με 4,5 μπάλες στα 12 μέτρα.

Καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε  η Ιταλίδα Greta TAGLIATI (ITA) με δυο μπάλες στα 12 μέτρα, έναντι της μισής που είχε χθες στα 12 μέτρα.

Υποστήριξη: SilkTech