Water Skiing -Wakeboard, Tricks: Ο κόσμος χόρτασε θέαμα

Παρασκευή, Αύγουστος 30, 2019 - 12:50μμ

Οι αγώνες του Wakeboard και των Tricks στο Water Skiing προσέφεραν θέαμα την Πέμπτη το απόγευμα στην Εγκατάσταση "Ήρα".

Λόγω των ισχυρών ανέμων οι δυο πρώτοι προκριματικοί γύροι άρχισαν με καθυστέρηση μιάμισης ώρας ωστόσο οι αθλητές προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο κοινό και δικαιολογημένα εισέπραξαν θερμό χειροκρότημα.

Ο Έλληνας Νίκος ΠΛΥΤΑΣ κυριάρχησε στο Wakeboard (Άλμα) , συγκέντρωσε  51,45 βαθμούς και θα εκκινήσει σε καλύτερη σειρά στον αυριανό προκριματικό, ενόψει και του τελικού που θα διεξαχθεί το Σάββατο.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Ιταλός Igor COLOMBO  με 43.56 βαθμούς  και την τρίτη ο Γάλλος Maxime ROUX με 39,33 ενώ ο Κύπριος  Παναγιώτης ΖΕΦΚΑΣ (CUP) κατατάχθηκε τέταρτος με  14.22.

Στο Νο 1 των γυναικών βρέθηκε η Ιταλίδα Julia MOLINARI (ΙΤΑ) που συγκέντρωσε 20 βαθμούς.

Ακολούθησαν η Γαλλίδα Aurélie GODET,  η Ιταλίδα Alice VIRAG και η Ελληνίδα Αικατερίνη ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ (GRE) . 



Στα Tricks (Φιγούρες) ξεχώρισε ο Γάλλος Tanguy DAILLAND  που σημείωσε πολύ καλές επιδόσεις και συγκέντρωσε 7.400 βαθμούς με αποτέλεσμα στον αυριανό προκριματικό να εκκινήσει τελευταίος.

Τον ακολούθησαν οι συμπατριώτες του Alexandre POTEAU με 7.240 βαθμούς και  Pierre BALLON (FRA) με 6.130 βαθμούς ενώ ο Νίκος ΠΛΥΤΑΣ (GRE) τερμάτισε στην 4η θέση με 2.910. 

Στις γυναίκες πρώτευσε η Γαλλίδα Camille POULAIN FERARIOS με 2.680 βαθμούς και έχει το συνεπαγόμενο πλεονέκτημα,.

Πίσω από τη Γαλλίδα σκιέρ βρέθηκαν οι Ελληνίδες Μικαέλα ΠΑΠΟΥΔΗ με 2.370 βαθμούς και Αγγελική ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ (GRE) με 1760 ενώ την τετράδα συμπληρώνει η Ιταλίδα Greta TAGLIATI με 1.140 .

Υποστήριξη: SilkTech