Μεσογειακοί: Ο Πρόεδρος της AIPS Europe στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής

Πέμπτη, Αύγουστος 29, 2019 - 11:02μμ

Επίσκεψη στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Έυρωπαϊκής Ένωσης Αθλητικών Συντακτών (International Sports Press Association – AIPS Europe),  Charles CAMENZULI .

Ο κ. CAMENZULI συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ο.Ε. κ. Νίκο ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟ, στον οποίο εξέφρασε την ικανοποίησή του αφενός για την πληρότητα των Υπηρεσιών Τύπου και αφετέρου για την κάλυψη της διοργάνωσης με όλους τους σύγχρονους τρόπους για την ενημέρωση των επαγγελματιών αθλητικών συντακτών σχετικά με τους Αγώνες.

Ο Πρόεδρος της AIPS Europe εξέφρασε στον κ. ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟ, στα μέλη της Ο.Ε., στον Γενικό Διευθυντή της διοργάνωσης κ. Ηλία ΔΑΛΑΪΝΑ και σε στελέχη της διοργάνωσης, την εμπειρία του από πρόσφατα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και τόνισε ότι οι Αγώνες της Πάτρας αποδεικνύουν ότι δεν χρειάζεται να διατεθεί πακτωλός χρημάτων για να αναλάβει μια χώρα διοργανώσεις αυτού του επιπέδου, με βάση τον αριθμό χωρών, αθλητών κοκ. 

Επίσης, ο κ. CAMENZULI επεσήμανε ως ένα σημαντικό πλεονέκτημα ότι η Πάτρα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αρχαία Ολυμπία, την οποία έχει επισκεφθεί 19 φορές.

Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ ευχαρίστησε τον Μαλτέζο Πρόεδρο της AIPS Europe για την επίσκεψη και τόνισε ότι η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των αθλητικών συντακτών και συνολικά των εκπροσώπων του Τύπου αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες που έχει θέσει η Ο.Ε. των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων.

O κ. CAMENZULI που συνοδευόταν από το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της AIPS Europe και μέλος του Γραφείου Τύπου της Οργανωτικής Επιτροπής Σωτήρη ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, επισκέφθηκε χώρους εργασίας των Υπηρεσιών Τύπου και ενημερώθηκε από συναδέλφους του για θέματα που αφορούν στην διοργάνωση των Αγώνων.

Υποστήριξη: SilkTech