Beach Volley Ανδρών: Γάλλοι, Σέρβοι και Ισπανοί στο Νο 1

Πέμπτη, Αύγουστος 29, 2019 - 9:33μμ
Οι δύο ομάδες της Γαλλίας, οι Σέρβοι και οι Ισπανοί κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις των τεσσάρων ομίλων στην Α΄φάση του ταμπλό Ανδρών στο Beach Volleyball.

Tην ίδια στιγμή ομάδες από την Ελλάδα και την Κύπρο θα επιχειρήσουν τη μεγάλη υπέρβαση για να προκριθούν στα προημιτελικά μέσω των αγώνων που θα διεξαχθούν το απόγευμα και το βράδυ της Πέμπτης 29 Αυγούστου.

Στον Α΄ όμιλο ο μεγάλος άτυχος ήταν ο Δημήτρης ΝΙΩΠΑΣ, ο οποίος λόγω της θλάσης που έπαθε στη γάμπα δεν κατάφερε να αγωνιστεί στον αγώνα για την πρώτη θέση του ομίλου απέναντι στους Ισπανούς Javier HUERTA PASTOR, Oscar JIMENEZ GUTIERREZ.

Ως εκ τούτου η ελληνική ομάδα (Δημήτρης ΝΙΩΠΑΣ, Θεόδωος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) παραιτήθηκε και οι Ισπανοί πήραν τον αγώνα με 21-0, 21-0 και μαζί την απ΄ευθείας πρόκριση για τους «8» όπου θα περιμένουν το νικητή του αγώνα Jovan SHAPE, Kristian RISTESKI (Βόρεια Μακεδονία) - Joao Nuro PINTO PEDROSA, Hugo OLIVEIRA CAMPOS (Πορτογαλία).

Την τρίτη θέση του Α΄Ομίλου κατέλαβαν οι Pascal FERRY, Vincent FERRY από το Μονακό που θα αντιμετωπίσουν τη Β΄ομάδα της Κύπρου (Δημήτρης ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, Σωτήρης ΣΙΑΠΑΝΗΣ).

Στον Β' Ομιλο την πρώτη θέση και την απ΄ευθείας πρόκριση στους «8» είχαν εξασφαλίσει οι Γάλλοι Olivier BARTHELEMY, Arnaud LOISEAU οι οποίοι περιμένουν τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στη Β' ομάδα της Ελλάδας (Γιώργος ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ, Ραφαήλ-Κωνσταντίνος ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ) και στην Α' της Κύπρου (Γιώργος ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, Αντώνης ΛΙΟΤΑΤΗΣ).

Την τρίτη θέση και την πρόκριση στη Β΄φάση των «12» πήραν οι Κοσοβάροι Faton MUSTAFA, Armend BERISHA  νικώντας με 2-0 (21-15, 27-25) τους Diego SUAREZ OSUNA, Gerard VERDU SANCHEZ από την Ανδόρα και θα αντιμετωπίσουν την πρώτη ελληνική ομάδα (ΝΙΩΠΑΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) για μία θέση στα προημιτελικά.

Τη δεύτερη θέση στον Β΄Ομιλο πήραν οι Πορτογάλοι Joao Nuro PINTO PEDROSA, Hugo OLIVEIRA CAMPOS που θα αντιμετωπίσουν τους Jovan SHAPE, Kristian RISTESKI (Βόρεια Μακεδονία).

Στον Γ' Ομιλο η Γαλλία Ι (Timothee PLATRE, Jeremy SILVESTRE) πήρΕ την πρώτη θέση και την απ΄ευθείας πρόκριση στους «8», ενώ στον αγώνα που έκρινε την 3η θέση η Ελλάδα (ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ, ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ) νίκησε 2-0 (21-15, 21-12) τους Μαυροβούνιους Aleksandar MAROJEVIC / Vuk MEDENICA.

Η ελληνική ομάδα ΙΙ θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κύπρου ΙΙ (ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΛΙΟΤΑΤΗΣ) για μία θέση στους «8». Τη δεύτερη θέση στον Γ' Ομιλο πήραν οι Κύπριοι ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ και ΣΚΙΑΠΑΝΗΣ οι οποίοι για μία θέση στους «8» θα αντιμετωπίσουν τους Pascal FERRY, Vincent FERRY από το Μονακό.

Στον Δ' όμιλο οι Σέρβοι Dorde KLASNIC, Milos MILIC εξασφάλισαν την πρώτη θέση και απ΄ευθείας πρόκριση στα προημιτελικά, ενώ η ομάδα από τη Βόρεια Μακεδονία (Jovan SHAPE, Kristian RISTESKI νίκησε  τους Αλβανούς Adri ARAPI, Redi BAKIRI με 2-0 (21-13, 21-17) και θα αντιμετωπίσει τους Πορτογάλους Joao Nuro PINTO PEDROSA, Hugo OLIVEIRA CAMPOS για μία θέση στα προημιτελικά.

Τη δεύτερη θέση στον Δ' Ομιλο κατέλαβαν οι Κύπριοι ΧΡΥΣΟΣΤΜΟΥ και ΛΙΟΤΑΤΗΣ  οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα ΙΙ (ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ,  ΜΠΑΝΙΩΤΗΣ). 

Τα αποτελέσματα της Πέμπτης 29 Αυγούστου

Α'  ΟΜΙΛΟΣ: Javier HUERTA PASTOR, Oscar JIMENEZ GUTIERREZ (Ισπανία) - Δημήτρης ΝΙΩΠΑΣ, Θεόδωρος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Ελλάδα ΙΙ) 2-0 (21-0, 21-0 Α.Α.)

Β' ΟΜΙΛΟΣ: Faton MUSTAFA, Armend BERISHA (Κόσοβο) - Diego SUAREZ OSUNA, Gerard VERDU SANCHEZ (Ανδόρα) 2-0 (21-15, 27-25)

Γ' ΟΜΙΛΟΣ: Georgios TERZOGLOU, Rafail Konstantinos BANIOTIS (Ελλάδα ΙΙ) - Μαυροβούνιους Aleksandar MAROJEVIC / Vuk MEDENICA (Μαυροβούνιο) 2-0 (21-15, 21-12).

Δ' ΟΜΙΛΟΣ: Jovan SHAPE, Kristian RISTESKI (Βόρεια Μακεδονία) - Adri ARAPI, Redi BAKIRI (Αλβανία) 2-0 (21-13, 21-17).

Υποστήριξη: SilkTech