Με τέσσερις προπονητές ξεκινάει ο Άθλος

Τετάρτη, Αύγουστος 28, 2019 - 7:03μμ

Με τέσσερις καθηγητές φυσικής αγωγής ξεκινά την νέα αγωνιστική χρονιά ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

Τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου  στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας ξεκινά η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων (γυναικείων και ανδρικών) του ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, υπό την καθοδήγηση τεσσάρων καθηγητών φυσικής αγωγής. Ο ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ επιλέγει πτυχιούχους φυσικής αγωγής με παιδαγωγική εμπειρία  έχοντας ως προτεραιότητα τη διαμόρφωση ανάλογων προγραμμάτων για κάθε επίπεδο, συνδυάζοντας  την επιστημονική γνώση με την εξειδίκευση.

Για την αγωνιστική χρονιά 2019- 2020 υπεύθυνος για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης αθλητριών και αθλητών όλων των αγωνιστικών τμημάτων  του συλλόγου αναλαμβάνει ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Χρήστος Σωτηρόπουλος με πολυετή εμπειρία στα αγωνίσματα του στίβου και σημαντική διαδρομή σε  αγωνιστικό επίπεδο.

Ειδική σύμβουλος προγράμματος ακαδημίας και κανονισμών Βόλεϊ παραμένει η Ευθυμία Παπακωνσταντοπούλου, επίσης καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, κριτής στίβου και διαιτητής βόλεϊ. 

Υπενθυμίζεται ότι υπεύθυνη στα γυναικεία τμήματα του ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ είναι η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής – Προπονήτρια Α’ Κατηγορίας Σπυριδούλα Τριανταφυλλοπούλου,  ενώ την εξέλιξη των ανδρικών τμημάτων του Συλλόγου  συνεχίζει ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής - Προπονητής Α’ Κατηγορίας Δημήτρης Σπυρόπουλος.

Με την ευκαιρία, ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ επιθυμεί να συγχαρεί τον κ. Σπυρόπουλο για την απόσπασή του στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) ως τεχνικός σύμβουλος και να εκφράσει τη βεβαιότητα ότι θα συμβάλλει αποτελεσματικά στη διάδοση του αθλήματος στην Πελοπόννησο.

Επίσης, ανανέωσε τη συνεργασία της με το Σωματείο και συνεχίζει στα τμήματα Ακαδημιών η αθλήτρια Βόλεϊ Γλυκερία Κακαφώνη με πολυετή συμμετοχή στα τμήματα υποδομών. Τέλος, ο ΓΣ ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ εύχεται καλή επιτυχία  στην αθλήτρια Διονυσία Γιαννοπούλου που για δύο συνεχόμενες χρονιές στελέχωσε τα τμήματα υποδομών και αυτήν την περίοδο διαγωνίζεται προκειμένου να συνεχίσει ανώτερες σπουδές στο χορό. 

Υποστήριξη: SilkTech