Λευτέρης ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: "Μπράβο σε όλους, έρχονται κι άλλες διακρίσεις"

Τρίτη, Αύγουστος 27, 2019 - 9:03μμ

Την εγκατάσταση «Ηρα» επισκέφτηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Λευτέρης ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ, ο οποίος έφερε και... γούρι: ο Υφυπουργός Αθλητισμού παρακολούθησε εκ του σύνεγγυς την ελληνική ομάδα του Τετραπλού Σκιφ να κατακτά το χρυσό μετάλλιο με αντίπαλο τη Γαλλία. 

Ο κ.ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ έδειξε εντυπωσιασμένος από τις προσπάθειες των αθλητών όλων των αποστολών, συνομίλησε με τα μέλη τους και κατέληξε στο «χρυσό» ελληνικό πλήρωμα. Συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες που ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, φωτογραφήθηκε μαζί τους. και λίγο αργότερα έκανε την απονομή των μεταλλίων.

Μαζί του ήταν ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής στην Πάτρα 2019 , Αντώνης ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ και ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ, Γιάννης ΚΑΡΡΑΣ. 

Ακολούθως ο Υφυπουργός δήλωσε: 

«Βρέθηκα σήμερα δίπλα στην ομάδα μας που κατάφερε να πάρει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο και έκανε να νιώσουν υπερήφανοι οι Ελληνες, οι θεατές που βρέθηκαν στην εγκατάσταση αλλά και όσοι παρακολούθησαν μέσω διαδικτύου την πολύ καλή οργάνωση των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων.

Θέλω να συγχαρώ την Οργανωτική Επιτροπή, τους θεατές, τους εργαζόμενους, τους εθελοντές μας, και τους αθλητές των 26 χωρών που συμμετέχουν στη διοργάνωση.

Βεβαίως πρέπει να συγχαρώ ξεχωριστά τους Ελληνες αθλητές, τους προπονητές τους και όλα τα στελέχη της Ομοσπονδίας της Κωπηλασίας που κατάφεραν να μας κάνουν περήφανους. Είμαι σίγουρος πως θα  έρθουν και άλλες διακρίσεις.

Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη σε όλους. Εδώ στην Πάτρα επιτυγχάνονται η συναδέλφωση των λαών, η αρμονία, ο έντονος ανταγωνισμός, με κοινό στόχο την νίκη. Πάλι μπράβο σε όλους».

Υποστήριξη: SilkTech