Βeach Tennis: Πρωταθλητής κόσμου, κούκλος και... αεροσυνοδός!

Δευτέρα, Αύγουστος 26, 2019 - 4:45μμ

Μία από τις μεγαλύτερες μορφές των II Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στην Πάτρα είναι ο Ισπανός Antoni RAMOS-VIERA, ένας από τους κορυφαίους αθλητές του κόσμου στο Beach Tennis.

«Είμαι ο πρώτος μη Ιταλός αθλητής που έχω στεφθεί πρωταθλητής κόσμου" τονίζει με υπερηφάνεια, αναφερόμενος στον τίτλο τον οποίο κατέκτησε το 2018.

Το Βeach Τennis είναι ένα πανέμορφο άθλημα που συνδυάζει καίρια ανακλαστικά, ταχύτητα και καλή φυσική κατάσταση. Το άρχισα για διασκέδαση και παραμένει ένα καλό χόμπυ. Είμαι όμως υπερήφανος που εδώ εκπροσωπώ την Ισπανία μαζί με μία καλή ομάδα που έχουμε δημιουργήσει».

Γεννημένος στις 26 Σεπτεμβρίου 1993 ο Antoni RAMOS-VIERA βρίσκεται στην Πάτρα με άδεια από την εργασία του. «Είμαι αεροσυνοδός και περνάω πολλές ώρες στον αέρα. Η εργασία μου είναι δύσκολη και απαιτητική. Το Βeach Τennis μου δίνει κίνητρα να ξεφεύγω από την καθημερινότητα και να διατηρώ καλή φυσική κατάσταση».

Αναφερόμενος στο μέλλον ο Ισπανός αθλητής επισήμανε: «Το Beach Tennis έχει κάποια έπαθλα αλλά είναι πολύ μικρά. Δε μπορείς να σκεφτείς το επαγγελματικό μέλλον σου σε αυτό το άθλημα. Απλά είναι ένα καλό χόμπυ. Μελλοντικά ίσως εξελιχθεί σε πιο επαγγελματικά επίπεδα. Για μένα είναι διασκέδαση και ευκαιρία να γνωρίσεις καταπληκτικές χώρες όπως η Ελλάδα. Το ιδανικό θα ήταν να συνδυάσω ένα μετάλλιο με ολιγοήμερες διακοπές στην όμορφη χώρα σας».

Πέρυσι ο Antoni RAMOS-VIERA μαζί με την Ιταλίδα Mikael ALESSI κατέκτησαν τον τίτλο στο αγώνισμα του μεικτού στο Παγκόσμιο Πρωτάθημα που διεξήχθη στο Bagno Delfino στην Cervia της Ιταλίας με συνολικά έπαθλα 25.000 ευρώ.

Υποστήριξη: SilkTech