Τα πριγκιπικά άλματα του Μονακό

Κυριακή, Αύγουστος 25, 2019 - 6:52μμ

Με τέσσερις αθλητές και αθλήτριες  θα συμμετάσχει το Πριγκιπάτο του Μονακό στους αγώνες του Rowing Beach Sprint και η παρουσία του πρίγκιπα ΑΛΒΕΡΤΟΥ μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί. 

Ο πρίγκιπας ΑΛΒΕΡΤΟΣ τρέφει ιδιαίτερη αγάπη προς την κωπηλασία, μάλιστα διαθέτει δικό του σκάφος και είναι ενήμερος για οτιδήποτε αφορά το σπορ.

Υπάρχει, μάλιστα, και μια ονομαστή, με διεθνές κύρος και αναγνώριση, ρεγκάτα στο Rowing Beach Sprint ονόματι "CHALLENGE PRINCE ALBERT", που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Μονακό. 

Πρόκειται για μια έναν αγώνα στον οποίο το 2014 ο Competition Manager του αθλήματος στην "Πάτρα 2019" Νίκος ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ και ο αδερφός του, Απόστολος ΓΚΟΥΝΤΟΥΛΑΣ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.

Το εφετινό "CHALLENGE PRINCE ALBERT" θα διεξαχθεί στα τέλη Οκτωβρίου στο Μονακό και μάλιστα θα είναι η πρώτη διοργάνωση στα χρονικά του αθλήματος, στην οποία θα δοθούν χρηματικά έπαθλα έπαθλα ύψους 30.000 ευρώ. 

Ο αγώνας στο Μονακό δεν εμπίπτει στην κατηγορία του Sprint καθώς θα πραγματοποιηθεί σε διαδρομή έξι χιλιομέτρων στη θάλασσα.

Οι Μονεγάσκοι έχουν αρχίσει εδώ και λίγα χρόνια να προοδεύουν σε όλα τα παράκτια σπορ, αξιοποιώντας στο έπακρο τον θαλάσσιο παράδεισο της ιταλικής και της γαλλικής Ριβιέρας.

Υποστήριξη: SilkTech