Beach Wrestling: Μάχες σώμα με σώμα στην άμμο

Πέμπτη, Αύγουστος 22, 2019 - 8:50μμ

O πρώην πρωταθλητής Ελλάδος και νυν διεθνής διαιτητής της πάλης, Χρήστος ΛΙΑΚΟΣ μας μυεί στο άθλημα του Beach Wrestling.

  • Το πιο ισχυρό χαρτί του αθλήματος είναι η αμεσότητα την οποία προσφέρει. Οι θεατές κάθονται πολύ κοντά στους αθλητές και στις αθλήτριες που παλεύουν και έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν από απόσταση αναπνοής τις αντιδράσεις και τις κινήσεις τους. Είναι αυτονόητο ότι η αμεσότητα και η διαδραστικότητα καθιστούν την παρακολούθηση των αγώνων πολύ ελκυστική.
  • Το Beach Wrestling είναι πολύ απλό και εύκολα κατανοητό για τον θεατή. Δεν έχει σύνθετους και δύσκολους κανόνες με τους οποίους πρέπει κάποιος να είναι εξοικειωμένος. Ο αγώνας διαρκεί μόνο τρία λεπτά, οι κανόνες είναι πολύ απλοί και όλοι μπορούν να αντιληφθούν ποιος νικά και γιατί έχει νικήσει.
  • Η άμμος αποτελεί μια ιδιαιτερότητα που καθιστά ακόμα πιο θεαματικό το σπορ. Συν τοις άλλοις στους αγώνες όλων των διοργανώσεων δημιουργείται ένα περιβάλλον το οποίο ενθουσιάζει τον κόσμο. Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα είναι βέβαιο ότι οι θεατές θα ευχαριστηθούν με αυτό που θα παρακολουθήσουν και θα διασκεδάσουν πραγματικά.

Υποστήριξη: SilkTech