Το τεχνικό επιτελείο που πλαισιώνει τον Γιώργο Χριστόπουλο στον Ερμή Πατρών

Πέμπτη, Αύγουστος 22, 2019 - 10:50πμ

Το προπονητικό επιτελείο του τμήματος βόλεϊ παρουσίασε με ανακοίνωσή του ο Ερμής Πατρών, στην οποία και αναφέρεται με τα πιο κολακευτικά σχόλια για το προπονητή της ομάδας, Γιώργο Χριστόπουλο.

Οι Πατρινοί ανακοίνωσαν και την έναρξη εγγραφών στις ακαδημίες του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Έναρξη Εγγραφών :

Ακαδημιών, Αγοριών, Κοριτσιών, Γυναικών & Αντρών

Προπονητικό team Α.Σ.Π. Ερμής: Γιώργος Χριστόπουλος , Βασίλης Γεωργιόπουλος, Παναγιώτης Έρδας

Ο κ.Γιώργος Χριστόπουλος είναι στολίδι για το βόλεϊ της Πάτρας και τιμή για τον σύλλογό μας να τον έχει στις τάξεις του.

Συγκεκριμένα η προπονητική του καριέρα είναι ένδοξη και γραμμένη με επιτυχίες όσο λίγοι προπονητές στην Ελλάδα.

Έχει σπουδαίες παραστάσεις και επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων της χώρας μας.

Τα σπουδαιότερα σημεία της προπονητικής του καριέρας είναι οι 6 φορές πρωταθλητής σε διάφορες κατηγορίες, 3 φορές συμμετοχή σε Final-4 Europe, 1 φορά σε Final-8 Europe, 2 συμμετοχές στο Challenge Cup, 3 Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος, 6 φορές συμμετοχής στα Play-Off στην Α1, 4 φορές κατάκτηση της 3ής και της 4ης θέσης στην Α1.

Ως πρώτος προπονητής έχεις διατελέσει στις ομάδες της Ολυμπιάδας, ΠΑΟΚ,ΕΑΠ και Παμβοχαϊκού, ενώ ως Τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων βόλεϊ στον Απόλλων Πατρών.

Το εξίσου σημαντικό στην καριέρα του είναι οι 5 συμμετοχές του ως προπονητή στα αναπτυξιακά Πρωταθλήματα με τους Παίδες και Εφήβους και οι ισάριθμες θέσεις Πρωταθλητή που κατέλαβε.

Ο κ. Χριστόπουλος είναι εκτός των άλλων και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα το βόλεϊ,Απόφοιτος Πανεπιστημίου Αθηνών και παιδαγωγός με ιδιαίτερη επικοινωνιακό χάρισμα με τους αθλητές/παιδιά.

Τα χρόνια της προπονητικής του θητείας έχει καταφέρει να αξιοποιήσει πάρα πολλούς αθλητές και να τροφοδοτήσει με αυτούς τις Εθνικές μας ομάδες.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο σύλλογός μας ξεκινάει με προσδοκία τη φετινή χρονιά και κατεβαίνει στα Πρωταθλήματα των Παγκορασίδων και Κορασίδων (όπως και πέρυσι) αλλά λειτουργεί ξανά τα τμήματα Νεανίδων, Γυναικών και στους άνδρες ενεργοποιεί ξανά τα τμήματα Παίδων και Ανδρών με υψηλές προσδοκίες.

Τον κο Χριστόπουλο θα πλαισιώνουν επίσης ο κος Γεωργιόπουλος Βασίλης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, με ιδιαίτερα πλούσιο βιογραφικό στον χώρο του βόλεϊ και ιδιαίτερα στα τμήματα υποδομών, αλλά και ο κος Παναγιώτης Έρδας, επίσης έμπειρος προπονητής βόλεϊ με πολλές επιτυχίες στον χώρο του αθλήματος.

Οι εγγραφές στα τμήματα βόλεϊ του Συλλόγου μας ξεκίνησαν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα του Συλλόγου μας και συγκεκριμένα με τον κο Ξυγκάκη Βαγγέλη (6944513206) αλλά και τον κο Χριστόπουλο Γιώργο (6976407090). Τέλος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και στο mail του Συλλόγου μας και θα έρθουμε εμείς σε επικοινωνία μαζί σας: [email protected]

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο, όπου θα βγει εντός των ημερών καινούργια ανακοίνωση με περισσότερες λεπτομέρειες».

Υποστήριξη: SilkTech