Μεσογειακοί Παράκτιοι: Γνωρίστε το Water Skiing - ΦΩΤΟ

Δευτέρα, Αύγουστος 19, 2019 - 8:56μμ

H πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης και μέλος του Hall Of Fame, Aγγελική Ανδριοπούλου μας μυεί στο άθλημα του Water Skiing.

  • Ελάτε να μας δείτε, να γνωρίσετε το συναρπαστικό άθλημα μας και υποσχόμαστε ότι θα σας αποζημιώσουμε τόσο όσο δεν φαντάζεστε. Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό και θα παρακαλείτε να μην τελειώσει αυτό που βλέπετε!
  • Tι σας επιφυλάσσουμε; Πολλές θεαματικές εικόνες σε ένα άθλημα που είναι όντως ξεχωριστό και ελκυστικό. Τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι οι εντυπωσιακές φιγούρες, οι περιστροφές και οι τούμπες μέσα στο νερό, σε μια επίδειξη ισορροπίας και τεχνικής.
  • Η αδρεναλίνη κτυπά κόκκινο! Με τις αλλαγές που κάνουν οι αθλητές μέσα στο νερό, πιάνουν ταχύτητες 3G. Οι επιταχύνσεις είναι ασύλληπτα γρήγορες και οι ταχύτητες μπορούν να ξεπεράσουν τα 120 χιλιόμετρα την ώρα!
  • Πρόκειται για ένα ασυνήθιστο και συναρπαστικό άθλημα, που δεν έχει καμία σχέση με το θαλάσσιο σκι που βλέπουμε στις παραλίες. Καμία όμως! Εδώ θα δείτε αθλητές και αθλήτριες να περπατούν πάνω στο νερό και θα τρίβετε τα μάτια σας!

 

Υποστήριξη: SilkTech